Image
Pallashuset.

Normal flyttar in i Pallashuset

Uthyrning Danska Normal öppnat i Cerneras och Järngrindens fastighet Pallashuset i Borås.


Dansk kedja öppnar i Diös lokaler i Falun.

Dansk kedja öppnar i Diös lokaler i Falun

Uthyrning I slutet av året kompletteras Faluns utbud av urban service med den snabbväxande danska handelskedjan Normal. Med fokus på att skapa en dynamisk och modern butiksupplevelse utvecklar fastighetsägaren Diös den nya butiken i markplansläge i Falan galleria.


Kedjan Normal öppnar hos Hufvudstaden på Klarabergsgatan.

Hufvudstaden välkomnar ny butik på Klarabergsgatan

Uthyrning Hösten 2021 öppnar Normal en ny butik i Hufvudstadens fastighet på Klarabergsgatan 56 i Stockholm. Den nya butiken om drygt 500 kvadratmeter kommer erbjuda kedjans fulla stortiment av produkter för hushållet inom hårvård, hudvård, smink, rengöring och snacks med mera.


Normal öppnar butik i Väsby centrum

Uthyrning Den danska kedjan Normal har tecknat avtal om att öppna en 500 kvadratmeter stor butik i Väsby centrum.


Normal öppnar nytt i Nacka Forum

Uthyrning Butiken i Nacka Forum är den första etableringen på södra sidan av Stockholm.


Tre nya varumärken till Mölndal Galleria

Uthyrning Citycon har tecknat avtal med ytterligare tre nya varumärken till Mölndal Galleria. Danska butikskonceptet Normal, populära texmex-restaurangen Zocalo och Saga Frisör blir en del av utbudet när gallerian slår upp portarna den 27 september. För Normal blir Mölndal Galleria en av de första etableringarna i Västsverige.


Så ska Normal erövra Sverige

Handel Danska succékedjan ska öppna närmare 30 butiker under 2018 – och har redan tecknat avtal med åtta olika fastighetsägare. Sverigechefen: "Bra att etablera ett brett kontaktnät".

Här slår Normal upp portarna 2018

Lista Snabbväxande butikskedjan ökar etableringstakten. Fastighetssverige listar vilka fastighetsägare och orter som dragit vinstlotten.


Dansk kedja tar steget in i Sverige

Uthyrning Danska Normal etablerar sig på den svenska marknaden och väljer Unibail-Rodamcos köpcentrum som första etableringar. Under våren 2018 öppnar Normal i både Nacka Forum och Solna Centrum.