Image
Brick Studios, Masthuggskajen, Göteborg.
Brick Studios, Masthuggskajen, Göteborg. Bild: NCC

Nordic Wellness hyr i NCC:s Brick Studios

Uthyrning Grand Fitness, en del av Nordic Wellness, tecknar hyresavtal i Brick Studios på Masthuggskajen i Göteborg. Grand Fitness anläggning kommer att omfatta drygt 900 kvadratmeter med entré i gatuplan. Träningsanläggningen kommer att öppna i samband med att huset står klart i slutet av 2022.
Publicerad den 4 September 2020

Grand Fitness är en del av Nordic Wellness och är bolagets så kallade boutique-gym, ett koncept som levererar en helhetsupplevelse till kunden där både träningen och miljön håller högsta kvalitet.

– Att vi får Grand Fitness som hyresgäst i Brick Studios är oerhört glädjande. Träning och hälsa är den service som dagens kontorshyresgäster rankar allra högst så för oss är det självklart att i möjligaste mån erbjuda detta i de fastigheter vi utvecklar. På Masthuggskajen arbetar vi aktivt i konsortiet med att skapa förutsättningar för ett aktivt gatuliv genom satsningen "Levande gatuplan". Verksamheter som gym och träningsanläggningar bidrar i allra högsta grad till ett aktivt gatuliv, säger Johanna Hult-Rentsch, regionchef på NCC Property Development.

– Vi ser fram emot att öppna en ny anläggning i Brick Studios och på så sätt kunna erbjuda träning av högsta nivå på Masthuggskajen och dess omgivningar, säger Magnus Wilhelmsson vd på Nordic Wellness.

CBRE var rådgivare till NCC i affären.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

CBRE Sweden på Branschguiden

På CBRE är vår passion att leverera marknadsledande fastighetsrådgivning som gör det möjligt för våra kunder att blomstra – i hela världen.

CBRE Group Inc. är världens största företag inom fastighetsrådgivning med huvudkontor i Los Angeles, USA. Företaget har runt 80 000 anställda och fler än 450 kontor som stödjer fastighetsägare, investerare samt hyresgäster över hela världen.

CBRE i Sverige erbjuder strategisk rådgivning inom – fastighetstransaktioner, hyresgästrepresentation, förvaltning, uthyrning och utveckling, samt värdering. Vi arbetar även med res...

Läs mer om CBRE Sweden på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Så ställer sig NCC till planerna på Oceanas återuppbyggnad

Bolag För en vecka sedan slog drömmarna om en vattenpark i Göteborg till sommaren i spillror. En brand bröt ut i Lisebergs kommande satsning Oceana, där NCC stod för uppbyggnaden. Nu finns beslut från Lisebergs styrelse att ur askan på nytt låta uppföra den över 13 000 kvadratmeter stora byggnaden.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige