Image
Katarina Stannervik, Terence D'Arcy och Lisa Fredholm.
Katarina Stannervik, Terence D'Arcy och Lisa Fredholm. Bild: Nordic PM

Nordic PM rekryterar trio

Bolag Nordic PM växer och börjar maj månad med att förstärka organisationen med tre nya medarbetare till Stockholm, Helsingborg och till Karlstad.
Publicerad den 6 Maj 2020

Katarina Stannervik blir ny förvaltningschef och kommer att vara uppdragsansvarig för Nordic PM:s kund Offentliga Hus. Hon har många års erfarenhet av förvaltning och har de senaste åren arbetat på Stendörren Fastigheter och innan dess på Aberdeen Asset Management.

Terence D’Arcy förstärker kontoret i Helsingborg i rollen som teknisk förvaltare. Han kommer närmast från EKM Kontroll där han arbetade som styrtekniker.

Lisa Fredholm blir Nordic PM:s första medarbetare med utgångspunkt i Karlstad där hon blir bolagets nya förvaltare. Hon kommer närmast från en tjänst på Riksbyggen där hon har arbetat med kommersiella fastigheter.
– Det gläder oss att se företaget växa och att få välkomna dessa tre nya medarbetare att få vara med att utveckla Nordic PM vidare, säger vd:n Jeanette Öhrn.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Ny regionchef syr om Sernekes kostym

Karriär Visionen är ännu inte klar. Inte så konstigt då Markus Arfvidsson enbart hunnit sitta på stolen som regionchef för Serneke Göteborg i några veckor. Hans uppdrag är att stärka bolagets affär och få det att växa på göteborgsmarknaden. Fastighetssverige tog ett samtal om varför han gillar vägar och hur det var att lämna Skanska efter 27 år.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige