Image
Bild: Istock

Nordic PM rekryterar sex medarbetare

Bolag Nordic PM växer och förstärker organisationen med sex nya medarbetare inom förvaltning till huvudkontoret i Stockholm och till lokalkontoren i Södertälje, Helsingborg och Trelleborg.
Publicerad den 25 Mars 2020
Bild: Nordic PM

Jennifer Sander är ny förvaltningsadministratör på huvudkontoret i Nacka, och kommer hos Nordic PM vara verksam inom uppdraget Studentbostäder i Sverige. Hon kommer senast från en roll inom ekonomi och kundtjänst på Swedol.

Magnus Hedberg kommer att arbeta med teknisk förvaltning och utgår från vårt lokalkontor i Södertälje. Han har tidigare varit egenföretagare inom byggsektorn där han bland annat jobbat som konsult med våra fastigheter i Södertälje.

Malin Eklund har anställts som ny kommersiell förvaltare på kontoret i Nacka. Hon kommer senast från en roll som förvaltare på Stockholmshem.

Thomas Olofsson och Sebastian Gillisson har börjat arbeta hos oss som drifttekniker på vårt lokalkontor i Helsingborg. Thomas Olofsson kommer senast från Prenad/Bravida i Ängelholm där han arbetat som VVS-montör. Sebastian Gillisson kommer innan från en roll som ventilationsmontör hos EKM.

Paul Borg har anställts som ny drifttekniker i förvaltningsuppdraget för Point Properties och ska vara verksam i Valengallerian i Trelleborg. Han kommer från Dreamwork där han hade motsvarande tjänst i samma fastighet.

– Det är glädjande att Nordic PM växer och att vi får möjlighet att knyta till oss dessa kompetenta medarbetare till våra uppdrag, säger vd Jeanette Öhrn.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Nordic PM på Branschguiden

Vi på Nordic PM är fastighetskonsulter med lång erfarenhet och bred kompetens inom fastighetsbranschen. Vårt tjänsteutbud är huvudsakligen uppdelat i fyra affärsområden:

•Fastighetsförvaltning
•Lokaluthyrning
•Fastighetsutveckling
•Fastighetstransaktioner

Vår organisation genomsyras av entreprenörsanda och våra medarbetare tar initiativ, är ambitiösa och drivs av engagemang, fokus och närvaro.

Vi arbetar lite rakare, mycket enklare och framför allt på plats, eftersom vi är övertygade om att vi uppnår bäst resultat genom ett aktivt arbete i fastigheterna...

Läs mer om Nordic PM på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Massot laddad inför Karlastadens utveckling: "En ny mittpunkt"

Bolag Daniel Massot är personen som ska leda utvecklingen av den nya stadsdelen Karlastaden på Lindholmen i Göteborg. För Fastighetssverige berättar han vad som lockade med rollen, vad han ser fram emot med projektet och hur man ska tackla byggutmaningar så som ökande priser och störningar i leveranskedjor.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige