Image

Nordic PM rekryterar affärsutvecklare

Karriär Nordic PM anställer Carl Olov Schalander som affärsutvecklare med inriktning mot kvalificerad rådgivning för förädling och konceptutveckling av restaurangverksamheter.
Publicerad den 20 December 2016
Carl Olov Schalander. Bild: Nordic PM
Carl Olov Schalander.

Carl Olov Schalander, som tidigare varit verksam i fastighetsbranschen som fastighetsförvaltare, har som restaurangentreprenör sedan drygt 25 år startat upp och drivit ett flertal restauranger.

– Det är mycket glädjande att vi nu kan räkna in Carl Olov bland våra medarbetare. Hans mångåriga erfarenheter kommer att ta våra redan goda förutsättningar för att genomföra konceptualiserings- och förädlingsprocesser för såväl restaurangverksamheter som lokalerna de bedrivs i till en ännu högre nivå. Allt för att skapa optimala förutsättningar för både fastighetsägare och restauratörer att göra goda affärer, säger Nordic PM:s vd Joakim Orthén.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Savills listar frågorna branschen ska hålla koll på 2023

Lista Fastighetsbranschen likt övriga delar av världen står inför en omställning på grund av all osäkerhet som präglat innevarande decenniet. Pandemi, krig och hög inflation har haft en enorm inverkan på branschen och förväntas få ringar på vattnet de kommande åren. Vad innebär detta för fastighetsbranschen på kort sikt? Fastighetssverige tog hjälp av Savills analyschef Maryrose David för att lista vad som kan vara värt att hålla utkik efter under 2023.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige