Image
Knut Pousette.
Knut Pousette. Bild: Fastator

Nordic PM förvärvar

Transaktioner Fastators innehavsbolag breddar sitt erbjudande.
Publicerad den 31 Maj 2021

Fastators innehavsbolag Nordic PM erbjuder fullservice inom fastighetsförvaltning över hela Sverige och förvaltar en sammanlagd yta om drygt 2,3 miljoner kvadratmeter. Som ett led i Nordic PM:s tillväxtstrategi har bolaget förvärvat Nativus, ett Facility Management-bolag, som de senaste åren utvecklats i snabbt tempo och byggt upp en omsättningstakt på över 70 miljoner kronor.

– Vi är oerhört glada och stolta över att ha förvärvat Nativus. Nordic PM är ett förvaltningsbolag, med stort fokus på fastighetsutveckling och förädling, där fastighetsnära tjänster har varit ett växande segment för oss de senaste åren.

– I och med förvärvet av Nativus kan vi nu erbjuda ett heltäckande serviceutbud med högsta kvalitet av Facility Management över hela landet, säger Nordic PM:s vd Jeanette Öhrn.

– Nordic PM är på en spännande tillväxtresa. Bolaget visar både god tillväxt och breddning av sin verksamhet där siktet är inställt på att bli ett av landets största förvaltningsbolag, kommenterar Knut Pousette, VD för Fastator.

- Victor Friberg
victor@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastator på Branschguiden

Som det enda fastighetsnischade investmentbolaget på aktiemarknaden ger Fastator investerare och sparare en unik tillgång till fastighetssektorn som investeringsobjekt. Vårt spektrum av fastighetsrelaterade verksamheter skapar en bred portfölj, där investerare får möjligheten att exponeras mot flera olika delsegment på fastighetsmarknaden och samtidigt ta del av värdeutvecklingen i sektorn som helhet.
Fastators affärsidé är att bygga värde genom att starta och initialt driva bolag inom fastighetsrelaterade segment där vi ser goda tillväxtmöjligheter. Vi tar ett aktivt ägarska...

Läs mer om Fastator på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

De är största fastighetsägarna på din semesterort

Lista Sommaren härjar för fullt och många strömmar till Sveriges semesterorter. Fastighetssverige har såklart gjort ett nedslag på några av de största semesterorterna – här får du svaret på vilka som är de fem största fastighetsägarna där du är!

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige