Image

NLP säljer i Kungälv

Transaktioner Northern Logistic Property (NLP) säljer fastigheten Fördelaren 2 i Kungälv. Köpare är ett nybildat dotterbolag till Hantverkslokaler i Göteborg AB. Försäljningen har skett utan mäklare.
Publicerad den 15 Juni 2011

Fastigheten är en vakant kontorsfastighet på 2 500 kvadratmeter fördelat på tre plan.

Fastigheten som stått tom under längre tid och tidigare var en del av Fördelaren 1, som till helhet hyrs av Ica, kan nu säljas som en separat fastighet då fastighetsbildningen blev klar i vintras.

- Vi är glada över denna försäljning då fastigheten inte överensstämmer med den fastighetstyp som vi fokuserar på\" säger Peter Strand, vd på NLP.

Fastigheten säljs för åtta miljoner kronor vilket är tre miljoner kronor över marknadsvärdet per 31 mars 2011.
Försäljningen ger en resultateffekt under andra kvartalet på tre miljoner kronor före skatt.

Köparen tillträder preliminärt fastigheten den siste juni 2011.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det är inte byggklara planer som är spärren – det är allt runt omkring"

Bolag Det saknas inte byggklar mark eller detaljplaner, om man får tro Wallenstam. Enligt bolagets vd Hans Wallenstam har bolaget många projekt som skulle kunna dras igång här och nu – men det råder fortfarande en stor osäkerhet kring huruvida alla led i entreprenörskedjan är tillräckligt pålitliga. – När det gäller byggen idag så är vi väldigt noggranna: vi gör bakgrundskontroller på alla entreprenörer för att säkerställa att de inte har något kriminellt för sig och för att vara säkra på att de har ekonomi för genomförandet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige