Image

Niam förlänger och nytecknar stort i Solna

Uthyrning Polismyndigheten i Stockholms län har förlängt sitt hyresavtal om cirka 15 600 kvadratmeter i fastigheten Tegen 6 i Solna till och med 2027. Polismyndigheten har även tecknat nya hyresavtal för ytterligare cirka 2 900 kvadratmeter i fastigheten.
Publicerad den 20 Juni 2013
Annons
Image

Niam genomför i samband med detta uppgraderingar av byggnaden för att skapa moderna och effektiva lokaler för Polisens verksamhet.

- Vi är glada att Polismyndigheten i Stockholm givit Niam fortsatt förtroende genom denna förlängning och nyteckning av hyresavtal i Tegen. Detta skapar ett långsiktigt och starkt rättscentrum i Solna med Polis, Tingsrätt, Åklagarmyndighet och Kriminalvården i samma byggnad. Dessa myndigheter hyr cirka 80 procent av ytan i Tegen, säger Sven Stork, kundansvarig för Niamuppdraget på Newsec Asset Management som förvaltar och hyr ut byggnaden för Niams räkning.

Ämnen

Niam AB på Branschguiden

Niam är norra Europas ledande fondförvaltare inom fastighetsinvesteringar och erbjuder finansiella investerare möjlighet att investera på de Nordiska marknaderna genom sina fonder. Företaget grundades 1998 och har sedan dess förvaltat fastigheter omfattande mer än 11 miljoner och realiserat fastigheter för över €7 miljoner. Niam har fler än 70 anställda och kontor i Stockholm, Helsingfors, Oslo, Köpenhamn och Luxembourg.

Läs mer om Niam AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

"Vi kan höja budet – om ni säljer"

Bolag Lennart Sten om manövern som ledde till seger i budstriden.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY