Image

Newsec förstärker med rådgivningsansvarig i Göteborg

Karriär Nichlas Sarlin blir ansvarig för Newsecs rådgivningsenhet i Göteborg. Det är ett led i en satsning där man ska förstärka rådgivningssidan ytterligare inom den närmaste tiden.
Publicerad den 1 Mars 2012
Nichlas Sarlin. Foto: Nicklas Tollesson. Bild: Nicklas Tollesson
Nichlas Sarlin. Foto: Nicklas Tollesson.

Nichlas Sarlin är i dag regionansvarig för Newsec Advice i Malmö och det kommer han fortsätta att vara. Han ser mycket fram emot sitt nya uppdrag i Göteborg.
- Det ska bli jättespännande och roligt, det blir lite som att komma hem. Jag har ju bott och jobbat i Göteborg tidigare och har många kompisar där, säger Nichlas Sarlin till Fastighetssverige.

Nichlas Sarlin är auktoriserad värderare av såväl Aspect som Rics. En av hans uppgifter i Göteborg blir att förstärka upp rådgivningssidan ytterligare.
- Vi tittar hela tiden på intressanta kompetenta personer. Vi är sex stycken i dag och vi kommer säkerligen att bli några till, framförallt på transaktionssidan, inom den närmaste tiden, säger Nichlas Sarlin.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs svenska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige