Image
Bild: Istock

New Property rekryterar trio

Bolag New Property förstärker sitt team med tre nya medarbetare från bland annat Swedbank och Alexander White.
Publicerad den 9 December 2021
Ebba Barkenbom. Bild: New Property
Ebba Barkenbom. Per Lind. Bild: New Property
Per Lind. Axel Berke. Bild: New Property
Axel Berke.

Till teamet inom affärsområdet Transaktion rekryteras Per Lind och Ebba Barkenbom. Per Lind ansluter från en roll som Client Executive på Swedbank Midcorp Real Estate där han jobbat med fastighetsfinansiering för medelstora fastighetsbolag. Ebba Barkenbom kommer närmast från Alexander White där hon arbetat med projektutveckling och dessförinnan på Oscar Properties.
– Med över 25 års erfarenhet inom fastigheter och finansiering har Per en gedigen erfarenhet och stort nätverk i branschen. Med Per som Senior Director hoppas vi kunna leverera ännu mer värde till våra kunder. Ebba kommer arbeta med analys och marknad för att möta upp den större efterfrågan på affärer vi sett under hösten, säger Fredrik Leifland, vd på New Property.

New Property har även anställd Axel Berke som uthyrare. Han kommer närmast från JOOl Capital Management där han jobbat med utveckling och försäljning av finansieringslösningar.
– Vårt uthyrningsteam går också starkt för tillfället och vi har fler förfrågningar på uthyrningar än vi för tillfället klarar av. Därav känns det extra bra att vi kan stärka upp vårt uthyrningsteam med Axel som med sin erfarenhet blir ett bra och viktigt tillskott. I och med dessa rekryteringar och för att ge plats åt några ytterligare medarbetare flyttar vi från Sibyllegatan till nya lokaler om knappt 400 kvadratmeter på Nybrogatan 39 vid Östermalmstorg vid årsskiftet, säger Fredrik Leifland.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

New Property på Branschguiden

New Property tar ett brett grepp på fastigheter och lokaler. Vi skapar och genomför stora och små fastighetstransaktioner över hela landet samtidigt som vi är Sveriges främsta uthyrningskonsult – med fokus på Stockholm. Det är ett stort arbetsfält som betyder att vi kan öppna fler dörrar till en god affär. Och – att vi har resurser att hjälpa dig från idé till slutförande.

Läs mer om New Property på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

P-G Persson: "Det kommer bli ett förvärv där i år"

Bolag P-G Persson är nu inne på sitt fjortonde år som börs-vd för Platzer Fastigheter och är utan tvekan en av de tongivande branschprofilerna som är med och bygger staden Göteborg. Här berättar han mer om varför bolaget aldrig breddat sig utanför Göteborgsområdet, hur kontorssituationen i staden kommer påverkas med alla nyetableringar som är på gång och ett förvärv som han garanterar kommer bli av under 2022.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY