Image

NCC växlar upp med nya fastighetsutvecklare

Bolag Anna Collby tillträdde i augusti som fastighetsutvecklare i region väst och Christian Uddland tillträdde i juli som fastighetsutvecklare för region Stockholm.
Publicerad den 16 September 2015

Anna Collby arbetar nu med stadsutveckling i kombination med ansvar för NCC:s logistikområde i Göteborgs Hamn.

Anna är utbildad lantmäteriingenjör och kommer från Business Region Göteborg där hon representerade bolaget i stadens och regionens stadsutvecklingsprojekt. Anna har dessförinnan arbetat som, exploateringsingenjör för Göteborgs Stads fastighetskontor samt som asset manager på AB Volvo.

- Under sina år har Anna samlat på sig bred kunskap inom stads- och fastighetsutveckling med erfarenhet både från näringslivets behov och stadens utmaningar. Denna kunskap samt Annas breda nätverk kommer att stärka region väst, säger regionchef Johanna Hult-Rentsch.

Christian Uddland tillträdde i juli som fastighetsutvecklare för region Stockholm där han fokuserar på tidiga skeden i affären genom att identifiera nya projekt och bidra till att genomföra dem. Christian är utbildad vid KTH med inriktning bygg- och fastighetsekonomi. Under sina sju år i branschen har han framför allt jobbat som rådgivare inom finansiering, riskhantering, investeringsanalyser och fastighetstransaktioner, nu senast hos Catella Corporate Finance.

Christian har även varit ordförande i föreningen fastighetsekonomerna, FFE, och är en av medgrundarna till den populära årliga fastighetskonferensen i Åre.

- Christian har med sig ett brett kontaktnät och värdefulla erfarenheter som kommer komplettera vårat team på ett bra sätt. Vi vill bidra ännu mer till stadens och våra kunders utveckling och framgång och i detta arbete blir Christian en nyckelperson. Jag är verkligen glad att han valt att börja på NCC, säger Olle Forsberg regionchef Stockholm.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Centralstaden får grönt ljus: "Oj, vad vi har väntat på detta!"

Bygg/Arkitektur Mark- och miljööverdomstolen har nu gett positivt besked gällande utvecklingen av centralenområdet i Göteborg. Domen, som inte kan överklagas, gäller detaljplanen för området norr om Centralstationen i Göteborg och möjliggör att fler delar av projekt Centralstaden Göteborg kan bli verklighet. Fastighetssverige har talat med Henrik Kant, stadsbyggnadsdirektör på Göteborgs stad, om projektet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige