Image

NCC rekryterar miljöchef

Karriär Veronica Koutny Sochman tillträder som ny miljöchef på NCC Property Development den 5 mars 2012. Hennes huvudansvar blir att fortsätta utveckla miljöfrågornas positiva effekt på affärsnyttan.
Publicerad den 30 Januari 2012
Veronica Koutny Sochman. Bild: NCC. Bild: NCC
Veronica Koutny Sochman. Bild: NCC.

– Min ambition är att ytterligare förstärka och utveckla kompetensen inom affärsområdet. Med Veronicas djupa kunskap och långa erfarenhet av miljöfrågor från fastighetsbranschen bygger vi ett ännu starkare team. Hennes passion för miljöfrågor och dess effekt på affärsnyttan är en viktig egenskap i vår strävan att skapa hållbara och attraktiva kommersiella fastigheter för våra kunder, säger Joachim Hallengren, affärsområdeschef på NCC Property Development.

Veronica Koutny Sochman kommer närmast från Niras Sweden AB, där hon arbetat som kvalitets- och miljöchef. Utöver internt lednings- och verksamhetsutvecklingsarbete har Veronica ansvarat för konsultuppdrag inom miljöområdet bland annat för en rad myndigheter samt Sveriges Kommuner och Landsting. Under 2011 har hon projektlett Fastighetsägarna Sveriges arbete med utveckling av en standardmall för gröna hyresavtal.

– NCC har haft en ledande roll i fastighetsbranschens offensiva satsningar på miljöområdet under de senaste åren. Det ska bli oerhört spännande att fortsätta utveckla NCC:s miljörelaterade erbjudanden och bidra till att befästa Nordens position som en globalt ledande region inom miljöområdet, säger Veronica Koutny Sochman, tillträdande miljöchef på NCC Property Development.

En viktig målsättning för NCC Property Development är att fortsätta vara i framkant inom hållbarhetsfrågor och att ännu tydligare koppla miljöarbetet till kund- och affärsnytta. Miljöfrågorna har sedan länge legat högt på NCC:s agenda.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Byggbranschen i skräcktoppen när konkurserna fortsätter öka

Ekonomi/Finansiering Konkurserna bland svenska företag låg i slutet på förra året redan på rekordhöga nivåer men fortsätter att öka, enligt ny statistik från kredit- och affärsinformationsföretaget UC. Inom byggsektorn har konkurstakten de sex senaste månaderna, fram till januari 2023, hittills nått den högsta nivån på tio år. Fastighetssverige har talat med ekonom Johanna Blomé om de dystra siffrorna.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige