Image

NCC prisas – för andra året i rad

TÄVLING NCC Property Development har utsetts till bästa fastighetsutvecklare i Norden under 2009 av den internationella finanstidskriften Euromoney. Tidningens läsare har röstat fram vinnarna. Det är andra året i rad man vinner utmärkelsen. Euromoneys undersökning "Real Estate Award 2009" gjordes i våras, för femte året i rad. I en webbaserad enkät röstar läsarna bland annat fram bästa fastighetsutvecklare, rådgivare, kommersiella banker och investmentbanker samt investerare i 54 länder.
Publicerad den 24 September 2009

I kategorin bästa fastighetsutvecklare kom NCC Property Development på första plats i Norden, och ytterligare tio förstaplaceringar bland annat bästa fastighetsutvecklaren i Danmark, Finland och Norge.

Genom att arbeta i hela Norden finns en lokal kunskap men också styrkan av att tillhöra ett stort företag som NCC. Med kombinationen lång erfarenhet av fastighetsutveckling och en fokusering på framtiden, kan företaget utveckla miljöer för arbete, handel och logistik som både är anpassade till dagens och kommande behov.

– Vårt mål är att bli den ledande fastighetsutvecklaren i Norden och vi tar det här som en bekräftelse från marknaden att vi är på rätt väg. En av framgångsfaktorerna är att vi ligger långt framme vad gäller utveckling av gröna fastigheter. Vi är den första utvecklaren i Europa som har blivit GreenBuildingpartner på företagsnivå och har hittills 13 godkända GreenBuildingfastigheter, säger Joachim Hallengren, affärsområdeschef NCC Property Development.


Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Mårten Othérus blir ny vd för Nordr Sverige: "Finns stora möjligheter"

Karriär Efter 19 år i Veidekke och senare det som blev Nordr så har Mårten Othérus haft titlarna regionchef, affärsutvecklingschef och investeringschef. Nu kan han sätta verkställande direktör på meritlistan. Han berättar om hur han vill ta sig an bolagets utveckling framåt.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige