Image
Kronprinsen från ovan.
Kronprinsen från ovan. Bild: Heimstaden

Mucho Gusto hyr in sig i Heimstadens Kronprinsen

Uthyrning Heimstaden har tecknat avtal med chilenska restaurangen Mucho Gusto, som ska husera i det stundande restaurangtorget inne på Kronprinsen.
Publicerad den 19 April 2023

Mucho Gusto startade upp under pandemin och har etablerat sig i Malmö och fyllt ett tomrum gällande sydamerikansk mat. Restaurangen har under sin korta tid hunnit med att nomineras till Malmö Gastronomy Award.

– Det är jättekul att vi lyckats knyta till oss så många olika matupplevelser till Kronprinsen. Mucho Gusto blir en spännande krydda till vårt restaurangkoncept som vi hoppas och tror kan bli malmöbornas nya mötesplats för lunch, after work och middag, säger Thomas Persson, Head of Commercial Letting Heimstaden.

– Kronprinsens läge är svårslaget och stadsdelens centrum, som är mitt uppe i en förändringsresa, har potentialen att bli en ny knutpunkt för umgänge i Malmö och det kommer Mucho Gusto, med sin chilenska matkultur, att bidra till, säger Angelina Planell, ägare Mucho Gusto.

Mucho Gusto gör i dagsläget Jou San, Möllers och Burittos & Freinds sällskap på restaurangtorget som invigs till hösten.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige