Image
Michaela Reali blir ny affärsutvecklingschef på Hifab.
Michaela Reali blir ny affärsutvecklingschef på Hifab. Bild: Hifab

Michaela Reali ny affärsutvecklingschef på Hifab

Bolag Hifab rekryterar Michaela Reali till rollen som affärsutvecklingschef. Michaela kommer närmast från Ramboll där hon haft rollen som Tender Manager.
Publicerad den 4 September 2023

Michaela har lång erfarenhet av affärsutveckling, försäljning och anbud. Hon har de senaste tio åren haft fokus på samhällsbyggnadssektorn och kommer närmast från Ramboll.

– I dagens läge blir det allt viktigare att vara aktiv på marknaden för att snabbt förstå hur våra kunders behov förändras. Med sin kunskap och sitt driv kommer Michaela vara en nyckelperson för hur vi fortsätter utveckla vårt erbjudande och våra uppdrag, säger Nicke Rydgren, vd på Hifab.

– Hifab befinner sig i en väldigt spännande utvecklingsfas som jag är glad att nu bli en del av. Jag ser fram emot att tillsammans med mina kollegor arbeta nära våra kunder för att hitta de bästa lösningarna för deras behov, säger Michaela Reali.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Bilderna bakom kulisserna: Så ska legendarisk rockklubb bli galen golfklubb på 1 000 kvadrat

Uthyrning Olle Frandsen, en av grundarna till Underground Golf Club, möter upp på Fastighetssveriges reporter i den legendariska rockkonsertlokalen på Kaserntorget, mitt i den centrala smeten av Göteborg. Om en kort tid är det dock galen golf som ska fylla den 1 000 kvadratmeter stora lokalen. – Självklart ska vi behålla Sticky Fingers-skylten på något sätt, säger han.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige