Image

Mannheimer Swartling-duo startar eget

Bolag Daniel Jönsson och Mikael Laag lämnar Mannheimer Swartling Advokatbyrå för att tillsammans starta den nya byrån Real Advokatbyrå.
Publicerad den 6 November 2012

- Vi är väldigt glada för det positiva bemötande vi hittills fått från aktörer inom fastighetsbranschen på denna satsning. Under den korta period som vi arbetat har vi redan biträtt i transaktioner med totalt värde om drygt 1,5 miljarder kronor. Jag tycker detta visar att det finns en efterfrågan på mindre advokatbyråer inom fastighetsområdet där delägarna aktivt deltar i ärendena, säger Daniel Jönsson.
- Det har alltid varit en dröm för mig att driva egen verksamhet och att nu få möjlighet att förverkliga denna dröm känns otroligt bra. Både jag och Daniel har haft många roliga och lärorika år på Mannheimer Swartling men att starta eget kändes som ett naturligt steg. Jag ser verkligen fram emot att bygga upp och utveckla vår verksamhet, säger Mikael Laag.

Ämnen

Partnertext

Senast från Fastighetssverige Plus

Unibail-Rodamco-Westfields besked efter beslutet i arenafrågan

Bolag Göteborg har valt väg i frågan om evenemangsområdet. Det tidigare planerna på ett köpcentrum stryks och istället satsar man på bostäder kring de nya arenorna. Ett besked som innebär att slutet för Unibail-Rodamco-Westfields stora planer för området. För Fastighetssverige kommenterar bolagets Senior Advisor, och tidigare Norden-vd, Lars-Åke Tollemark kommenterar beskedet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY