Image

Malmö Cityfastigheter hämtar ekonomichef från Briggen

Karriär Malmö Cityfastigheter har rekryterat en ny ekonomichef, som närmast kommer från Briggen.
Publicerad den 4 November 2014
Elisabeth Nilsson Bild: Malmö Cityfastigheter
Elisabeth Nilsson

Malmö Cityfastigheter har rekryterat Elisabeth Nilsson som ekonomichef. Hon kommer närmast från motsvarande tjänst på Briggen.

Elisabeth Nilsson är utbildad civilekonom vid Lunds Universitet. Innan hon började på Briggen har hon verkat inom bland annat Diligentia och Arsenalen.

– Elisabeth har stor erfarenhet från fastighetsbranschen. Hon kommer att vara en viktig del i den fortsatta utvecklingen och utökning av vårt fastighetsbestånd, säger Jan Johansson, vd för Malmö Cityfastigheter.

Malmö Cityfastigheter förvärvar, utvecklar och förvaltar fastigheter i centrala Malmö. Bolaget har idag ett bestånd av fastigheter med ett värde över en miljard kronor.

– Jag ser fram emot att bli en del av Malmö Cityfastigheter. Det är ett spännande och expansivt bolag med en genuin företagskultur, säger Elisabeth Nilsson.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Malmö Cityfastigheter på Branschguiden

Malmö Cityfastigheter AB är ett fastighetsbolag som äger, förvaltar och utvecklar fastigheter med direkt närhet till spårbunden kollektivtrafik i Malmö, huvudsakligen i de centrala delarna, där Malmö Cityfastigheter idag äger 14 hus. Fokus är på kontor, men med inslag av bostäder och butiker. Malmö Cityfastigheter är ett fastighetsbolag som arbetar för ett attraktivt Malmö, vackra hus med modern teknik och en hög servicegrad till hyresgäster och samarbetsparter.

Läs mer om Malmö Cityfastigheter på Branschguiden

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY