Image
Malin Ekwall, Emma Lundberg och Sara Ekesiöö.
Malin Ekwall, Emma Lundberg och Sara Ekesiöö. Bild: Svenska Handelsfastigheter

Malin Ekwall ny CFO på Svenska Handelsfastigheter – förstärker ekonomigruppen

Bolag Svenska Handelsfastigheter stärker sin ekonomi- och finansieringsavdelning genom internrekrytering samt nyanställningar av sammanlagt tre nyckelpersoner. Malin Ekwall rekryteras internt till rollen som CFO med tillträde under veckan.
Publicerad den 5 Juli 2023

– Malin Ekwall har en lång och gedigen erfarenhet inom bolaget och det är med stor glädje vi ser henne ta ett steg upp i organisationen. Hennes omfattande kunskap om bolaget och branschen kommer att vara ovärderlig i hennes nya roll som CFO, säger Thomas Holm, VD för Svenska Handelsfastigheter.

Sara Ekesiöö nyanställs och kommer att arbeta nära Malin som ansvarig för finansiering och analys. Sara har en lång bakgrund inom finansiering från Danske Bank och Oscar Properties, vilket gör henne till en värdefull tillgång för företaget.

Svenska Handelsfastigheter välkomnar även Emma Lundberg som ny medarbetare till ekonomi- och finansavdelningen. Emma kommer att jobba som business controller med fokus på projektuppföljning där hon kommer ha ett nära samarbete med regionerna. Emma har stor erfarenhet som business controller från HSB och ALM Equity. Sara och Emma tillträder under hösten.

– Vi är glada att vi har kunnat knyta till oss dessa kompetenta personer till vårt team. Detta är tydliga exempel på vår ambition att lyfta och satsa på våra anställda samt på att vi fortsätter vara en attraktiv arbetsgivare i fastighetsbranschen. Med dessa rekryteringar kan vi fortsätta skapa ytterligare värde i bolaget långsiktigt, säger Thomas Holm.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Pilotprojektets slutsats: Si och så med byggaktörsdrivna detaljplaner

Bygg/Arkitektur Stadsbyggnadsnämnden har i budget för 2020 och 2023 fått i uppdrag av kommunfullmäktige att pröva och utvärdera så kallade byggaktörsdrivna planprocesser. Slutsatserna har nu presenterats i ett utlåtande av stadsbyggnadskontoret, och man kan konstatera att det är högt och lågt i fynden från de tre pilotprojekten som staden använt sig av. Fastighetssverige berättar mer.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige