Image

Lundbergs kontorshus på Drottninggatan fullt uthyrt

Uthyrning IT-företaget Exeo tar sista platsen i kontorshuset på Drottninggatan 55. De har precis flyttat in i ett helt nyproducerat kontor där de fått vara med och själva bestämma utformningen.
Publicerad den 13 Maj 2015

- Inom IT-branschen är det stenhård konkurrens för att få rätt arbetskraft. Anställda ställer höga krav på sin arbetsmiljö; kontoret ska vara nytt, fräscht och tekniskt samtidigt som läget ska vara centralt och ha nära till allt. Kontoret på Drottninggatan 55 uppfyller detta, säger Magnus Larsson, vd på Exeo.

Lundbergs köpte det så kallade Södra Päls-huset och har kompletterat gallerian Spiralen med ny entré mot Drottninggatan. I samband med detta utökades byggnaden med 600 kvadratmeter kontorsyta. De nya kontorsytorna har dagsljus i fyra väderstreck, bra ljusinflöde och en tydlig koppling till handel.

- Det känns jättekul att hela huset är fullt nu och att det blivit en sådan bra blandning av olika branscher och bakgrunder i huset där de kan ha mycket utbyte av varandra, säger Fredrik Ljung, förvaltare på Fastighets AB L E Lundberg.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Spaden i tårtan när Park Central byggstartades

Bygg/Arkitektur Under torsdagen hölls byggstartsevent för det som ska bli den första byggnaden i Centralstaden Göteborg. Park Central, som blir cirka 40 000 kvadratmeter stort, kommer utöver kontor, service och handel innehålla en av Västlänkens stationsuppgångar. Fastighetssverige tog en pratstund på plats med de ansvariga på NCC och Jernhusen, som gemensamt utvecklar stations- och kontorsytorna.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige