Image
Lufthansa Cargo etablerar Sverigekontor i Office One.
Lufthansa Cargo etablerar Sverigekontor i Office One. Bild: Swedavia

Lufthansa Cargo etablerar Sverigekontor i Office One på Arlanda

Uthyrning Flygfraktsföretaget Lufthansa Cargo flyttar sitt svenska huvudkontor till Swedavias nybyggda kontorsfastighet Office One vid Stockholm Arlanda Airport.
Publicerad den 17 December 2019

Swedavia och Lufthansa Cargo har tecknat ett fyraårigt hyresavtal som omfattar drygt 260 kvadratmeter kontorsyta i Office One. Lufthansa Cargo har i dag sitt svenska huvudkontor i Upplands Väsby utanför Stockholm. Inflyttningen är planerad till våren 2020.

– Det är naturligtvis glädjande att Lufthansa Cargo och därmed ännu en hyresgäst väljer Office One, vår nya kontorssatsning på Arlanda. Office One erbjuder mycket attraktiva och moderna kontorslokaler med ett flygplatsnära läge och med närhet till kommunikationer. Det är mervärden som vi ser att marknaden efterfrågar allt mer, säger Stefan Stenberg, vd för Swedavia Real Estate.

Office One är Swedavias hittills största satsning på kontorsfastigheter nära flygplatser. Byggnaden invigdes i maj 2019. Norwegian, SEB, United Spaces och Arbetsförmedlingen hör till några av de företag som har valt att etablera sig i Office One.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Stefan Dahlbo: "Vi ser svarta svanar flyga omkring"

Bolag Ett tråkigt år. Det är vd Stefan Dahlbos utblick för marknaden 2024 som han delger på presentationen av första kvartalet för Fabege. Stora utflyttningar och långa hyresförhandlingar är två av de faktorerna som han ser med oro på.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige