Image
Louise Tiderman.
Louise Tiderman.

Louise Tiderman ny CFO på Archus

Karriär Archus har rekryterat Louise Tiderman till CFO. Hon har gedigen erfarenhet från bygg- och fastighetsbranschen och kommer närmast från bostadsutvecklaren Bonava där hon hade rollen som koncernövergripande businesscontroller med ansvar för den tyska, svenska och norska verksamheten. Dessförinnan har hon varit hos bland annat bostadsutvecklaren Oscar Properties och fastighetsbolaget bakom Friends Arena. Louise Tiderman har en civilekonomexamen från Stockholms universitet.
Publicerad den 3 Oktober 2022

– Louise är en strategisk viktig rekrytering för Archus, som befinner sig i stark tillväxt och expansion. Louise är en van och trygg ledare med gedigen erfarenhet från branschen. Louise har kompetens inom både ekonomi, finans och affärsuppföljning och är van vid att arbeta med utvecklingsfrågor. Jag ser fram emot ett nära samarbete med Louise, säger Gustav Källén, koncernchef på Archus.

– Jag är glad och inspirerad av det förtroendet jag har fått och ser fram emot att ta mig an den nya rollen. Jag drivs av att skapa värde och jag ser fram mot att lära känna bolaget och dess medarbetare och tillsammans fortsätta Archus spännande utvecklingsresa, säger Louise Tiderman.

Genom rekryteringen stärker Archus sin ekonomi- och finansavdelning för att fortsätta utveckla arbetet med långsiktig lönsamhet och klok tillväxt. Louise Tideman anslöt till Archus under augusti 2022 och ingår i Archus koncernledning.

Ämnen

Archus på Branschguiden

Archus är en nytänkande, engagerad rådgivare och utvecklingspartner inom samhällsbyggnad, fastighetsutveckling, projektutveckling, arkitektur och design.
Idag består Archus av fyra olika bolag som verkar enskilt och tillsammans formar en stark helhet;

Archus Arkitektur
Av utmaningar inom projektutveckling skapar vi hållbar arkitektur med spets och finess. Genom idé och initiativ är vår utgångspunkt att skapa goda affärer för våra kunder, bland våra kunder.

Archus Development
Archus Development erbjuder kunder affärsutvecklingskompetens genom att driva fram projekt från...

Läs mer om Archus på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Newsec-profilen: Därför är standardiserad digitalisering nödvändig

Teknik Fastighetsbranschen står inför ett förändringstryck och måste leva upp till myndigheternas och hyresgästernas krav. Men just nu råder en nybyggaranda när det gäller digitalisering i branschen och det saknas tydliga ramar och regler. Christoffer Börjesson är head of digital accelerator på Newsec och har tydliga tankar om hur digitaliseringen bör standardiseras för att lyckas uppnå målet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige