Image

Logistic Contractor bygger åt Klövern

Bygg/Arkitektur Logistic Contractor får bygguppdraget gällande Klöverns omlastningsterminal som ska hyras av Ica i Uppsala Business Park i Uppsala.
Publicerad den 24 Februari 2014

– Terminalen blir en modern och rationell logistikanläggning på 2 700 kvadratmeter. Den är specialritad för Ica och deras behov och innehåller såväl en varm som en kyld avdelning. Tomtytan är begränsad men utnyttjas optimalt och projektet är ett bra exempel på hur förtätning kan ske i befintliga industriområden där nödvändig infrastruktur redan finns, säger Christoffer Bööj, projektutvecklare på Logistic Contractor.

Byggnationen inleds under februari och i september ska anläggningen överlämnas till hyresgästen.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Visar att vi menar allvar med vår satsning i Finland"

Bolag Strawberry fortsätter sin expansion i Finland. Nu står det klart att bolaget tar över anrika Hotel Katajanokka på Skatudden i Helsingfors – och etablerar Clarion Collection på den finländska marknaden. Strawberrys etableringschef Daniel Stenbäck berättar för Fastighetssverige om betydelsen av att lansera Clarion Collection i Finland, om Helsingfors som hotellstad och om hur den finländska hotellmarknaden står sig kontra den svenska.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige