Image
Borås Vindrosen 4.
Borås Vindrosen 4. Bild: Logistea

Logistea tecknar nytt och förlänger i Borås

Uthyrning Logistea tecknar nytt hyresavtal samt förlänger befintligt hyresavtal i Borås avseende en yta om totalt 4 200 kvadratmeter.
Publicerad den 27 Juni 2023

Logistea har tecknat hyresavtal med Globen i Svenljunga Aktiebolag (Globen Lighting) avseende kontor och lageryta i Vindrosen 4 i Borås om totalt cirka 3 150 kvadratmeter med en årshyra exklusive tillägg om cirka 3,5 miljoner kronor. Vidare har Logistea även förlängt hyresavtalet med befintlig hyresgäst Camfil Power Systems AB på samma fastighet med fem år, till 2028-11-30. Avtalet omfattar cirka 1 050 kvadratmeter med en årshyra exklusive tillägg om cirka 1,4 miljoner kronor. Hyresavtalen är gröna och har en snittlöptid om 7,3 år. Det samlade hyresvärdet uppgår till drygt 35 miljoner kronor.
– Vi är väldigt glada över att Camfil valt att förlänga sitt hyresavtal med oss samtidigt som det är glädjande att få välkomna Globen Lighting som ny hyresgäst hos Logistea. Vi ser fram emot ett fortsatt gott samarbete samt att som långsiktig hyresvärd och fastighetsägare stödja Camfils och Globens fortsatta tillväxt, säger Tobias Lövstedt, finans- och affärsutvecklingschef Logistea.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Bilderna bakom kulisserna: Så ska legendarisk rockklubb bli galen golfklubb på 1 000 kvadrat

Uthyrning Olle Frandsen, en av grundarna till Underground Golf Club, möter upp på Fastighetssveriges reporter i den legendariska rockkonsertlokalen på Kaserntorget, mitt i den centrala smeten av Göteborg. Om en kort tid är det dock galen golf som ska fylla den 1 000 kvadratmeter stora lokalen. – Självklart ska vi behålla Sticky Fingers-skylten på något sätt, säger han.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige