Image
Maria Kruse.
Maria Kruse. Bild: Logistea

Logistea rekryterar Maria Kruse som hållbarhets- och IR-chef

Bolag Logistea har rekryterat Maria Kruse som hållbarhets- och IR-chef samt medlem av koncernledningen.
Publicerad den 12 Januari 2022

Maria Kruse, i dag Director Corporate Communication & Investor Relations på börsnoterade Sobi, tillträder rollen som Logisteas hållbarhets- och IR-chef senast i april 2022.

Hon har en magisterexamen i företagsekonomi från Uppsala och Stockholms universitet och är licensierad finansanalytiker från Sveriges Finansanalytikers Förening. Maria Kruse har en bakgrund som bland annat journalist på Affärsvärlden, seniorkonsult inom hållbarhet och IR på Kreab och som kommunikationsansvarig på Näringsdepartementets avdelning för statliga bolag. Hon har också arbetat med kommunikation, hållbarhet och ägarstyrning på Första AP-fonden, som presschef på Utrikesdepartementet samt med kommunikation inom flera FN-organ.
– Logistea har ett tydligt mål att bidra till FN:s Agenda 2030 och därmed agera för att stödja ett hållbart samhälle och värna miljön. Hållbarhet är en integrerad del av Logisteas affärsstrategi och Maria Kruse får en viktig roll i att tillsammans med övriga medarbetare driva bolagets utveckling inom dessa områden, samtidigt som hennes roll blir central för att fortsatt utveckla bolagets investerarrelationer, säger Niklas Zuckerman, verkställande direktör för Logistea.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det finns ett starkt intresse på kontorsmarknaden"

Bygg/Arkitektur Sveriges högsta kontorshus Citygate i Göteborg har nått sina 144 meter på höjden och nu är det insidan som ska färdigställas det närmaste året. Hittills har Skanska hyrt ut drygt 30 procent av den väldiga skrapan men den siffran kommer snabbt att stiga, det berättar Skanskas marknadschef Mats Dynevik för Fastighetssverige. Här berättar han mer om den höga efterfrågan på nyproducerade kontor och hur uthyrningsmarknaden snabbt blivit bättre efter sommaren 2021.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY