Image

Lindahl vd på nytt bolag

BOLAG I höstas lämnade Tom Lindahl posten som vd för Catella Corporate Finance. Nu startar han det nya rådgivningsföretaget Tenzing, tillsammans med elva tunga namn i fastighetsbranschen.
Publicerad den 8 April 2008

I dag öppnar Tenzing sitt kontor på Biblioteksgatan i Stockholm. Tom Lindahl som så sent som i höstas lämnade vd-posten på Catella Corporate Finance är full av positiv förväntan.
- Vi ska bli en betydande spelare. Det råder stor brist på rådgivare med längre erfarenhet. Här hoppas vi fylla ett tomrum, säger Tom Lindahl till Dagens Industri.

Hälften av Tenzings tolv medarbetare kommer från Catella, bland andra Anders Eliasson och Göran Hagbarth.

Tom Lindahls viktigaste uppgift den närmaste tiden blir att hitta ytterligare medarbetare till Tenzing. Ambitionen är att man ska vara 15-20 personer inom kort.

Att han nu blir en direkt konkurrent till sin förra arbetsgivare är inget han tar allvarligt på.
- De får en ny kollega i branschen. Det finns så mycket jobb att det räcker till alla i branschen, säger Tom Lindahl till DI.


Dessa jobbar på Tenzing i dag:
Tom Lindahl (vd)
Richard Bäckman
Anders Eliasson
Göran Hagbarth
Svante Jonsson
Johan Malmberg
Erika Olsén
Joachim Pelles
Martin Schollin
Susanne Sundeman
Staffan Svensson
Mona Örjansdotter Johansson

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige