Image

Limhamnshus tar ny vd från NAI Svefa

Karriär Limhamnshus har rekryterat Mikael Lannerheim som ny vd. Han kommer närmast från NAI Svefa där han var regionansvarig för bolagets erbjudande inom fastighetsutveckling. Tidigare har han även jobbat på Sundprojekt och Dagon.
Publicerad den 7 Mars 2014
Mikael Lannerheim. Bild: Limhamnshus
Mikael Lannerheim.

- Limhamnshus är inne i en spännande fas och jag ser fram emot att få vara med och skapa nya framgångar för bolaget och de regioner vi ser tillväxt i, säger Mikael Lannerheim, nytillträdd VD för Limhamnshus.

Limhamnshus är en del av Limhamnshusgruppen, en privatägd företagsgrupp med rötterna i fastighetsbranschen som idag har verksamheter inom fastigheter, industri, IT, reklam och finans.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Colliers-toppen: Då vänder fastighetsmarknaden

Bolag Transaktionsmarknaden i Norden är den svagaste på ett decennium och någon särskilt stor ljusning väntar sig inte Colliers under det avslutande kvartalet, även om de väntar sig att det blir det starkaste på året och att ungefär tio miljarder euro ska omsättas fram till årsskiftet. För Fastighetsmarknaden som helhet dröjer det innan återhämtningen är här, först ska börsen och sedan obligationsmarknaden rätta till sig, det berättade Colliers nordiska vd Bård Bjølgerud under bolagets senaste Nordic Outlook-presentation.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige