Image

Lidl landar Linus Lindell

Bolag Lidl Sverige växer och förstärker byggavdelningen med Linus Lindell. Han har under sina tolv år på Skanska bland annat varit med i byggnationen av Malmö Live och ESS och kommer senast från Gärahovs. På Lidl intar Linus Lindell befattningen som byggprojektledare.
Publicerad den 18 December 2018
Linus Lindell. Bild: Lidl
Linus Lindell.

– Lidl är ett spännande företag med ett starkt driv att fortsatt etablera sig i Sverige. Satsningen på att bygga framtidens hållbara fastigheter gör det än mer spännande och är ett viktigt steg för vår planet. Jag ser fram emot att i rollen som byggprojektledare vara med och påverka denna positiva resa framåt, säger Linus Lindell.

Lidls expansion i Sverige fortsätter och målet är att det ska finnas 200 butiker till och med 2020. På lång sikt är målsättningen att det ska det finnas 300 butiker i Sverige. Nyligen öppnade en ny butik i Femman, Göteborg och i Falkenberg. Näst på tur står Erikslund i Västerås.

– Vi befinner oss i en expansiv fas och stärker därför upp byggavdelningen, rekryteringen av Linus innebär att vi kan öka takten ytterligare. Med sin gedigna erfarenhet blir han ett välkommet tillskott till avdelningen. Härifrån fortsätter arbetet att hitta ytterligare kompetenta medarbetare till byggavdelningen på vårt fastighetskontor, säger Lulu Gylleneiden Fastighetschef Lidl Sverige.

Linus Lindell ansluter till Lidls fastighetskontor i Malmö med befattningen byggprojektledare med start den 1 mars 2019.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Arnhults – Sveriges starkaste familj?

Karriär Mia Arnhult tillhör de mest vältränade i branschen. Nu kämpar M2:s vd tillsammans med barnen om titeln "Sveriges starkaste familj".

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY