Image
Lantmännen Fastigheter tecknar avtal med Web Manuals.
Lantmännen Fastigheter tecknar avtal med Web Manuals. Bild: Lantmännen

Lantmännen Fastigheter tecknar avtal med Web Manuals

Uthyrning Lantmännen Fastigheter och Web Manuals har tecknat avtal om kontor i det nybyggda kvarteret Triton i Malmö.
Publicerad den 19 Januari 2023

Lantmännen Fastigheter hyr ut 1 400 kvadratmeter kontor till Web Manuals i kvarteret Triton på Universitetsholmen i Malmö. Tillträde sker vid halvårsskiftet 2023. På Triton får Web Manuals ett centralt läge utmed Neptunigatan, med gångavstånd till både Malmö Live och centralstationen.

– Vi har arbetat i nära samarbete med hyresgästen för att skapa en flexibel arbets- och mötesplats. Man får ett modernt kontor med en spännande och stilren arkitektur i ett av Malmös bästa lägen som har utsikt över både stad och hav, säger Petter Melin, regionchef på Lantmännen Fastigheter. Vi är mycket glada att kunna välkomna Web Manuals till vårt gröna hus och ser fram emot en långsiktig fin relation.

– På ett av Malmös bästa lägen och med utsikt över både hav och grönska kan vi erbjuda våra medarbetare den bästa grogrunden för att fortsätta frodas, växa och blomma ut, högst upp i Lantmännens gröna hus, säger Martin Lidgard, CEO och grundare av Web Manuals.
Det internationella SaaS bolaget med huvudkontor i Malmö fortsätter sin tillväxtresa och flyttar in i dubbelt så stora lokaler.
– Vi vill skapa ett drivhus där tankar och idéer från våra medarbetare, kunder och partners kan korsbefruktas och blomstra.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Lantmännen Fastigheter AB på Branschguiden

Lantmännen Fastigheter ingår i Lantmännen, ett lantbrukskooperativ som ägs av 25 000 svenska lantbrukare med verksamheter i hela värdekedjan från jord till bord. Vi är ett av Sveriges största fastighetsbolag med cirka 150 fastigheter på 80 orter. Våra fastigheter är kommersiella lokaler som kontor, butiker, verkstäder, produktionslokaler och lager. Vi bygger, utvecklar och förvaltar lokaler där det är insidan som räknas. Och där din verksamhet kan växa och frodas.

Läs mer om Lantmännen Fastigheter AB på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Fortfarande inget beslut om Scandinavium

Bygg/Arkitektur Inte heller den här gången kom det ett beslut från kommunstyrelsen i Göteborg om arenans öde. Det rödgröna styrets ansvarige för idrottsfrågor, kommunstyrelsens ledamot Daniel Bernmar (V), säger till Fastighetssverige att förhandlingarna om vilket alternativ man föredrar fortfarande pågår.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige