Image
Lantmännen Fastigheter tecknar avtal med Web Manuals.
Lantmännen Fastigheter tecknar avtal med Web Manuals. Bild: Lantmännen

Lantmännen Fastigheter tecknar avtal med Web Manuals

Uthyrning Lantmännen Fastigheter och Web Manuals har tecknat avtal om kontor i det nybyggda kvarteret Triton i Malmö.
Publicerad den 19 Januari 2023

Lantmännen Fastigheter hyr ut 1 400 kvadratmeter kontor till Web Manuals i kvarteret Triton på Universitetsholmen i Malmö. Tillträde sker vid halvårsskiftet 2023. På Triton får Web Manuals ett centralt läge utmed Neptunigatan, med gångavstånd till både Malmö Live och centralstationen.

– Vi har arbetat i nära samarbete med hyresgästen för att skapa en flexibel arbets- och mötesplats. Man får ett modernt kontor med en spännande och stilren arkitektur i ett av Malmös bästa lägen som har utsikt över både stad och hav, säger Petter Melin, regionchef på Lantmännen Fastigheter. Vi är mycket glada att kunna välkomna Web Manuals till vårt gröna hus och ser fram emot en långsiktig fin relation.

– På ett av Malmös bästa lägen och med utsikt över både hav och grönska kan vi erbjuda våra medarbetare den bästa grogrunden för att fortsätta frodas, växa och blomma ut, högst upp i Lantmännens gröna hus, säger Martin Lidgard, CEO och grundare av Web Manuals.
Det internationella SaaS bolaget med huvudkontor i Malmö fortsätter sin tillväxtresa och flyttar in i dubbelt så stora lokaler.
– Vi vill skapa ett drivhus där tankar och idéer från våra medarbetare, kunder och partners kan korsbefruktas och blomstra.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Lantmännen Fastigheter AB på Branschguiden

Lantmännen Fastigheter ingår i Lantmännen, ett lantbrukskooperativ som ägs av 18 000 svenska lantbrukare med verksamheter i hela värdekedjan från jord till bord. Lantmännen Fastigheter är ett av Sveriges större fastighetsbolag med cirka 150 fastigheter på 80 orter. Fastigheterna är kommersiella lokaler som kontor, butiker, verkstäder, produktionslokaler och lager. Tillsammans med våra kunder skapar vi värde genom förvaltning, förädling och aktivt arbete med fastighetsportföljen.

Läs mer om Lantmännen Fastigheter AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

De är största fastighetsägarna på din semesterort

Lista Sommaren härjar för fullt och många strömmar till Sveriges semesterorter. Fastighetssverige har såklart gjort ett nedslag på några av de största semesterorterna – här får du svaret på vilka som är de fem största fastighetsägarna där du är!

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige