Image

LÅE hyr ut till Närhälsan

Uthyrning LÅE Fastighetsutveckling hyr ut 620 kvadratmeter till Närhälsan på Sävedalens torg, Partille.
Publicerad den 29 Oktober 2015
Annons
Image

Närhälsan, ett bolag inom Västra Götalandsregionen, har ett 60-tal rehabmottagningar i Västra Götaland med fysioterapeuter, sjukgymnaster och arbetsterapeuter.

Närhälsan Sävedalen rehabmottagning startar upp sin verksamhet i lokalerna 1 december.

SU Vuxenpsyk lämnade lokalerna vid årsskiftet och nu har systerbolaget inom VGR, Närhälsan, tecknat ett sexårigt avtal med LÅE.

- En stor fördel var ju att lokalerna var vårdförberedda med bland annat tvättställ i varje rum. Vi är mycket nöjda och glada med att lokalerna kan återanvändas för VGR:s behov och håller sedan augusti på med en hyresgästanpassning och rejäl uppfräschning av ytorna, säger L-Å Eveberg på LÅE Fastighetsutveckling.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Allt om Skanskas jättesatsning på förvaltningsfastigheter

Bolag Skanska breddar verksamheten och adderar ett förvaltningsben som ska nå upp i 12–18 miljarder kronor. Claes Larsson, Executive Vice President och ansvarig för Skanskas kommersiella fastighetsutveckling, berättar för Fastighetssverige om satsningen, målsättningen, vilken typ av fastigheter som kommer hamna i det nya bolaget, synergieffekterna och hur det kommer utveckla Skanska som bolag.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY