Image
Kungsleden hyr ut i Akalla.
Kungsleden hyr ut i Akalla. Bild: Kungsleden

Kungsleden hyr ut till Bilia Outlet

Uthyrning Kungsleden hyr ut 1 361 kvadratmeter i Akalla till Bilia Outlet som är en del av Biliakoncernen. Avtalet är på fem år och hyresvärdet uppgår till 2,4 miljoner kronor per år.
Publicerad den 2 December 2021

– Vi är glada att välkomna Bilia Outlet till våra lokaler i Akalla. Vi kommer nu anpassa lokalerna efter kundens verksamhet, och även ordna parkeringsområdet så att det kan användas som biluppställningsplats, säger Sven Stork regionchef Stockholm, på Kungsleden.

Bilia Outlet ska etablera en ny anläggning i fastigheten Terminalen 2 som ligger i anslutning till E4:an. I och med uthyrningen är fastigheten uthyrd till 89 procent. Inflyttning är planerad till våren 2022.
– Vi ser stora fördelar med denna etablering, dels exponeringsmässigt mot E4:an och det strategiska läget, dels lokalens utformning som passar vår verksamhet, samt att det finns ett parkeringsområde för våra bilar, säger Björn Marell, fastighetschef på Bilia.

Terminalen 2 ligger strax utanför Kista Science City, Stockholms innovationskluster inom ICT (information, kommunikation och teknologi), och har ett utmärkt skyltläge mot E4:an. Fastigheten har en area på cirka 15 000 kvadratmeter och erbjuder ett flertal entréer, restaurang, gym och idrottshall.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Kungsleden på Branschguiden

Kungsleden är en långsiktig fastighetsägare som tillhandahåller attraktiva, hållbara och funktionella lokaler som berikar människors arbetsdag. Vi skapar värde genom att äga, förvalta och utveckla kontor och andra kommersiella fastigheter i Stockholm och Sveriges övriga tillväxtregioner.

En stor del av våra fastigheter ligger samlade i attraktivt belägna kluster där vi även är med och påverkar hela områdets utveckling. Kungsledens mål är att leverera attraktiv totalavkastning på våra fastigheter och till aktieägarna. Kungsleden är noterat på Nasdaq Stockholm Large C...

Läs mer om Kungsleden på Branschguiden

Partnertext

Så sätts rätt team med unikt rekryteringsarbete

Presenteras av Fastighetsägarna Service

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Duon slopar planer på höghus vid Entré

Bygg/Arkitektur Trianon och JM vill bygga flera hundra bostäder intill köpcentrumet Entré i Malmö – men planen kommer att ändras något i samband med att markanvisningen nu måste förlängas. Fastighetssverige berättar mer.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige