Image
Kungsleden hyr ut i Akalla.
Kungsleden hyr ut i Akalla. Bild: Kungsleden

Kungsleden hyr ut till Bilia Outlet

Uthyrning Kungsleden hyr ut 1 361 kvadratmeter i Akalla till Bilia Outlet som är en del av Biliakoncernen. Avtalet är på fem år och hyresvärdet uppgår till 2,4 miljoner kronor per år.
Publicerad den 2 December 2021

– Vi är glada att välkomna Bilia Outlet till våra lokaler i Akalla. Vi kommer nu anpassa lokalerna efter kundens verksamhet, och även ordna parkeringsområdet så att det kan användas som biluppställningsplats, säger Sven Stork regionchef Stockholm, på Kungsleden.

Bilia Outlet ska etablera en ny anläggning i fastigheten Terminalen 2 som ligger i anslutning till E4:an. I och med uthyrningen är fastigheten uthyrd till 89 procent. Inflyttning är planerad till våren 2022.
– Vi ser stora fördelar med denna etablering, dels exponeringsmässigt mot E4:an och det strategiska läget, dels lokalens utformning som passar vår verksamhet, samt att det finns ett parkeringsområde för våra bilar, säger Björn Marell, fastighetschef på Bilia.

Terminalen 2 ligger strax utanför Kista Science City, Stockholms innovationskluster inom ICT (information, kommunikation och teknologi), och har ett utmärkt skyltläge mot E4:an. Fastigheten har en area på cirka 15 000 kvadratmeter och erbjuder ett flertal entréer, restaurang, gym och idrottshall.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige