Image
Visionsbild för affärshuset Tegnér.
Visionsbild för affärshuset Tegnér. Bild: Kungsleden

Kungsleden hyr ut 3 000 kvadratmeter till H&M

Uthyrning Kungsleden har tecknat ett nytt hyresavtal med H&M om 3 000 kvadratmeter i fastigheten Tegnér 15 i Växjö. Det blev startskottet för ombyggnaden och moderniseringen av affärshuset Tegnér. H&M beräknas öppna i slutet av november 2017.  
Publicerad den 4 Maj 2017

Kungsledens vision är att denna del av Storgatan i Växjö ska bli en levande gågata där affärshuset Tegnér kommer att bidra till att skapa en pulserande stadskärna med flera trevliga mötesplatser. Förutom butikerna i bottenvåningen inrymmer fastigheten även bostäder och kontor.

Utöver avtalet med H&M har nya avtal tecknats med ett flertal befintliga butiker och restauranger som till exempel Pressbyrån, Synsam, Interflora, Apoteket Hjärtat, Cultics och Kjell & co, som nu alla får nya lokaler och lägen i fastigheten. Ytterligare omförhandlingar och nyuthyrningar pågår och i dagsläget finns det bara två lediga lokaler kvar.

– Vi på Kungsleden hälsar H&M hjärtligt välkomna och ser fram emot att fortsätta utveckla affärshuset Tegnér tillsammans med våra nya och gamla hyresgäster, säger Frida Stannow Lind, Kungsleden.

H&M beräknas öppna för kunder i slutet av november 2017 och projektet i sin helhet beräknas vara helt klart under våren 2018.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Blir ny börs-vd: "Kul och spännande och så klart en utmanande ny dimension"

Bolag Cibus har funnit efterträdaren till Sverker Källgården. Ny vd från mitten av januari blir Christian Fredrixon. För Fastighetssverige berättar styrelseordförande Patrick Gylling varför valet föll på Christian Fredrixon och Fredrixon själv berättar om sin nya roll, och ger sin syn på bolaget och marknaden.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige