Image
Robert de la Motte.
Robert de la Motte. Bild: Kungsleden

Kungsleden hämtar ny marknadsområdeschef från Ica Fastigheter

Bolag Robert de la Motte är ny marknadsområdeschef för Kista på Kungsleden. Han har lång erfarenhet från stads- och fastighetsutveckling och blir en nyckelperson i utvecklingen av Kungsledens kluster Kista City.
Publicerad den 16 Mars 2020

Robert de la Motte har över tio års erfarenhet från fastighetsbranschen från bland annat ICA Fastigheter och Atrium Ljungberg. Hans kompetens spänner över såväl nybyggnation som utveckling av befintliga bestånd. Han kommer närmast från ICA Fastigheter där han i sju år drivit projekt inom stadsutvecklingsstrategi och koncept.
– Jag vill tillsammans med våra hyresgäster fortsätta driva Kungsledens kluster i Kista genom att utveckla inspirerande och hållbara platser. Där ligger Kungsleden redan i framkant, säger Robert de la Motte, marknadsområdeschef Kista på Kungsleden.
– Kungsleden är tredje största fastighetsägare i Kista vilket gör att vi har en viktig roll i att utveckla Kista för våra hyresgäster och besökare. Robert är med sin mångåriga erfarenhet inom stadsutveckling en mycket värdefull tillgång för oss, säger Sven Stork, regionchef Stockholm på Kungsleden.

Robert de la Motte tillträdde sin tjänst den 2 mars 2020.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Wanngård (S): "The sky is not the limit"

Stockholm Så ser finansborgarrådet Karin Wanngård (S) i Stockholm på hur bostadsbyggandet ska kunna ta fart igen. Samtidigt erkänner hon att stadens egna mål på ett stort antal bostäder i stadens egna bolag är svåra att nå. – Vi är i en lyckosam situation i Stockholm, med privata fastighetsbolag som är välkapitaliserade, säger hon.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige