Image
Kungens Kurva Shoppingcenter byter namn till Livli.
Kungens Kurva Shoppingcenter byter namn till Livli. Bild: Livli

Kungens Kurva Shoppingcenter byter namn

Uthyrning Ingka Centres och Ingka Group, som även inkluderar IKEA Retail, lanserar idag ett nytt namn för sina europeiska mötesplatser – Livli. Den första platsen som får det nya namnet är Kungens Kurva Shoppingcenter. Med som ny hyresgäst finns Matvärlden.
Publicerad den 14 Oktober 2024

Ingka Centres förutser ett växande konsumentbehov av fysiska möten och Livli kommer därför att erbjuda nya typer av butiks- och fritidsupplevelser.

– Jag är så glad över att varumärket Livli får göra sin debut här i Sverige! Det nya namnet uttrycker vår ambition att vara varma, välkomnande, aktiva och fulla av liv. Det handlar om att skapa meningsfulla och engagerande upplevelser. Framför allt förkroppsligar Livli en energi som tillför glädje i livet. Det är den känslan vi vill att alla ska uppleva när de tillbringar tid med oss, säger Lars Wild-Nordlund, Operations Manager för Norden på Ingka Centres.

Samtidigt utvecklar Ingka Centres en tioårig utvecklingsplan för Livli Kungens Kurva. Först ut som ny hyresgäst blir Matvärlden, som ska öppna i shoppingcentret 14 november med en nyutbyggd yta på 7 300 kvadratmeter.

– Jag är glad att välkomna Matvärlden som en fantastisk partner som kommer att spela en viktig roll i omvandlingen av Livli Kungens Kurva till en mångsidig och inspirerande mötesplats. Tillsammans kommer vi att erbjuda våra besökare ett rikt utbud av mat från hela världen, säger Yvonne Arentoft, Meeting place manager på Livli Kungens Kurva.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Hampus Brodin tillbaka med nytt bolag: "Funnits relativt få köpare av dessa tillgångar"

Bolag Efter försäljningen av Alta Fastigheter-portföljen är Hampus Brodin tillbaka med nya bolaget Atlas Industrihus. För Fastighetssverige berättar han om första förvärvet för bolaget, tillväxtplanerna, den gröna investeringsstrategin i bolaget och hur man vill dra nytta av rådande marknadsläge.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige