Image

Krook & Tjäder förstärker sitt team i Stockholm

Karriär Nu förstärker Krook & Tjäder sitt kontor i Stockholm med Robert Fekete, ny kreativ ledare och kontorschef.
Publicerad den 26 Oktober 2015
Robert Fekete. Bild: Johan Almblad
Robert Fekete.

– Krook & Tjäder har den ideala balansen mellan den stora koncernens stabilitet och resurser och de lokala kontorens flexibilitet och självbestämmande. Jag vill förvalta och utveckla ett inspirerat, kreativt och hungrigt gängs potential i Stockholm och samtidigt förlita mig på koncernens tyngd i hela landet. Krook & Tjäder Stockholm erbjuder det bästa av två världar: nytänk och trygghet, säger Robert Fekete.

Robert Fekete var tidigare partner hos Juul Frost Arkitekter i Köpenhamn, där han under åtta år arbetade med nätverkande, ackvisition och kontorets projekt på den svenska marknaden.

– Vi är väldigt glada över att Robert har valt komma till oss för att vara med i vår spännande utveckling. Han är en underbar person som har 20 års erfarenhet från både framgångsrik projektutveckling som gedigen projektering. Han har även insikt och erfarenhet från en internationell verksamhet som jag tror kan ge ytterligare en dimension, säger Mats Bergstrand, vd för Krook & Tjäder.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Arkitekterna Krook & Tjäder AB på Branschguiden

Krook & Tjäder är ett av Sveriges största arkitektkontor och en tongivande aktör i byggandet av staden. Vår kunskap sträcker sig genom hela kedjan i byggprocessen. Vi kan stadsbyggnad, arkitektur, landskap och inredning till produktdesign. Det skapar helhetssyn, verkshöjd och trygghet i genomförandet. Framför allt möjliggör vårt arbetssätt korta ledtider. Vår kompetens innefattar kreativ gestaltning med tydlig koppling till hållbarhet och beständigt byggande och en fastighetsekonomisk insikt och förståelse. Vi börjar med detaljplanen och fullbordar uppdraget med att rita byg...

Läs mer om Arkitekterna Krook & Tjäder AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Så ställer sig NCC till planerna på Oceanas återuppbyggnad

Bolag För en vecka sedan slog drömmarna om en vattenpark i Göteborg till sommaren i spillror. En brand bröt ut i Lisebergs kommande satsning Oceana, där NCC stod för uppbyggnaden. Nu finns beslut från Lisebergs styrelse att ur askan på nytt låta uppföra den över 13 000 kvadratmeter stora byggnaden.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige