Image

Krook & Tjäder förstärker sitt team i Stockholm

Karriär Nu förstärker Krook & Tjäder sitt kontor i Stockholm med Robert Fekete, ny kreativ ledare och kontorschef.
Publicerad den 26 Oktober 2015
Robert Fekete. Bild: Johan Almblad
Robert Fekete.

– Krook & Tjäder har den ideala balansen mellan den stora koncernens stabilitet och resurser och de lokala kontorens flexibilitet och självbestämmande. Jag vill förvalta och utveckla ett inspirerat, kreativt och hungrigt gängs potential i Stockholm och samtidigt förlita mig på koncernens tyngd i hela landet. Krook & Tjäder Stockholm erbjuder det bästa av två världar: nytänk och trygghet, säger Robert Fekete.

Robert Fekete var tidigare partner hos Juul Frost Arkitekter i Köpenhamn, där han under åtta år arbetade med nätverkande, ackvisition och kontorets projekt på den svenska marknaden.

– Vi är väldigt glada över att Robert har valt komma till oss för att vara med i vår spännande utveckling. Han är en underbar person som har 20 års erfarenhet från både framgångsrik projektutveckling som gedigen projektering. Han har även insikt och erfarenhet från en internationell verksamhet som jag tror kan ge ytterligare en dimension, säger Mats Bergstrand, vd för Krook & Tjäder.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Arkitekterna Krook & Tjäder AB på Branschguiden

Vi ritar staden -

Krook & Tjäder är ett av Sveriges största arkitektkontor och en tongivande aktör i byggandet av staden. Styrkan ligger i det personliga mötet, värmen och öppenheten. En känsla av det lilla kontoret men med det stora kontorets muskler och möjligheter. En unik kombination. Starka team i Malmö, Halmstad, Göteborg, Borås, Stockholm, Uppsala, Östersund, Kristianstad och Oslo ger en geografisk spridning, kreativ mångfald och en gedigen kompetensbank, vilket säkerställer en hög kvalitet i såväl stora som små projekt.

Läs mer om Arkitekterna Krook & Tjäder AB på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Hovrätten svarar på kritiken från Bonava och Roschier

Juridik Tidigare i veckan publicerade Fastighetssverige kritik från Bonava och advokatbyrån Roschier som gällde att Svea hovrätt tagit fram en beräkningsmodell för hur presumtionshyror kan höjas i takt med den lokala hyresökningen. Nu svarar hovrättsrådet Mats Holmqvist på kritiken.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige