Image

Krook & Tjäder öppnar nytt kontor i Uppsala

Bolag Krook & Tjäder startar nu ett nytt arkitektkontor mitt i Uppsala centrum tillsammans med fem nya och lokalt förankrade medarbetare.
Publicerad den 7 Mars 2016

– Vi ser att det finns utrymme för ett fräscht gäng som jobbar på Krook & Tjäders sätt: nära kunden, där vi förstår och bevakar deras affär. Vi tror att många kan uppleva ett litet nytt kontor med ett stort, starkt bolag i ryggen som ett spännande nytillskott, säger Krook & Tjäders vd Mats Bergstrand.

I starten kommer en mix av erfarna arkitekter, inredare och byggnadsingenjörer finnas på kontoret.

– Det känns väldigt roligt och inspirerande, och det kommer att bli väldigt bra, säger Mats Bergstrand.

Krook & Tjäders arbetssätt är att ha direktdialog mellan kunden och den som faktiskt gör jobbet utan mellanliggande led av chefer där man tappar såväl information som timmar. Så kommer även kontoret i Uppsala att arbeta.

Uppsala är en region med stark tillväxt - år 2030 väntas stadens folkmängd ha passerat 250 000 människor som behöver bostäder, arbetsplatser och service.

– Uppsala är en av de större marknaderna i Sverige och det är viktigt att vi finns på plats även här, säger Mats Bergstrand.

Sedan tidigare finns Krook & Tjäder med 140 medarbetare i Stockholm, Göteborg, Borås, Halmstad och Malmö. Kontoret har det stora företagets resurser, kompetenser och specialister samtidigt som man kan presentera det lilla företagets lokala förankring och engagemang. Och redan nu planerar Krook & Tjäder att växa och fortsätta rekrytera i Uppsala.

– Vi hoppas bli det självklara valet i såväl små som stora projekt i regionen, säger Mats Bergstrand.

Kontoret kommer ligga centralt i staden med adressen Kungsängsgatan 5 A.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Arkitekterna Krook & Tjäder AB på Branschguiden

Krook & Tjäder är ett av Sveriges största arkitektkontor och en tongivande aktör i byggandet av staden. Vår kunskap sträcker sig genom hela kedjan i byggprocessen. Vi kan stadsbyggnad, arkitektur, landskap och inredning till produktdesign. Det skapar helhetssyn, verkshöjd och trygghet i genomförandet. Framför allt möjliggör vårt arbetssätt korta ledtider. Vår kompetens innefattar kreativ gestaltning med tydlig koppling till hållbarhet och beständigt byggande och en fastighetsekonomisk insikt och förståelse. Vi börjar med detaljplanen och fullbordar uppdraget med att rita byg...

Läs mer om Arkitekterna Krook & Tjäder AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Teknologi måste tjäna ett syfte om Omid Noghabai ska satsa

Bolag Han har grundat flertalet bolag inom fastighetsbranschen och enligt honom själv vill han modernisera branschen från grunden. Samtidigt är Omid Noghabai tydlig med hur han ser på digitaliseringsarbetet: – Det ska vara koncept som gör att man som fastighetsägare faktiskt sparar pengar. Då kommer jag att investera i det.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige