Image
Cia Eriksson.
Cia Eriksson. Bild: Krook & Tjäder

Krook & Tjäder anställer kreativ strateg

Bolag Cia Eriksson har tillträtt tjänsten som kreativ strateg på Arkitekterna Krook & Tjäder Kristianstad. Hon har bland annat lång erfarenhet inom Ikea där hon haft ett antal spännande roller inom design- och identitetsskapande processer. – Jag är stolt och glad över att få vara en del av Krook & Tjäder. Att få arbeta med arkitektur, inredning och identitet med förmånen att vara en del av byggandet av staden attraherar mig. Att kunna var med och påverka alltifrån materialval till hur vi kan skapa platser där människor umgås, arbetar och lever sina liv är oerhört inspirerande, säger Cia Eriksson.
Publicerad den 12 September 2019

Cia Eriksson har arbetat som Design Manager på Ikea of Sweden, chefredaktören för Ikea-katalogen och som kreativ ledare för Ikea-museum i Älmhult. Hon har även jobbat som konsult på Inter Ikea Systems där hon ingått i team för globala design- och identitetsprojekt. Senast kommer Cia Eriksson från strategi- och designbyrån BAS där hon arbetat som kreativ ledare och kundansvarig strateg.
Det var genom gemensamma uppdrag inom Ikea som Krook & Tjäder kom i kontakt med Cia Eriksson. Hon kommer att fortsätta med uppdrag inom Ikea både nationellt och internationellt. Basen blir på Krook & Tjäders kontor i Kristianstad och Malmö men hon kommer även fortsätta driva projekt i bland annat Wien.
– Vi är glada att Cia tackat ja till rollen som kreativ strateg hos oss, konstaterar Jerker Edfast, kontorschef på Krook & Tjäders Kristianstadskontor. Cias erfarenhet av projektledning och kunskap inom design och identitetsskapande i kombination med hennes driv och energi kommer att bidra till vår starka utveckling både med befintliga och nya kunder. Vi ser fram emot ett spännande och lärorikt samarbete.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Arkitekterna Krook & Tjäder AB på Branschguiden

Vi ritar staden -

Krook & Tjäder är ett av Sveriges största arkitektkontor och en tongivande aktör i byggandet av staden. Styrkan ligger i det personliga mötet, värmen och öppenheten. En känsla av det lilla kontoret men med det stora kontorets muskler och möjligheter. En unik kombination. Starka team i Malmö, Halmstad, Göteborg, Borås, Stockholm, Uppsala, Östersund, Kristianstad och Oslo ger en geografisk spridning, kreativ mångfald och en gedigen kompetensbank, vilket säkerställer en hög kvalitet i såväl stora som små projekt.

Läs mer om Arkitekterna Krook & Tjäder AB på Branschguiden

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Byggbranschen i skräcktoppen när konkurserna fortsätter öka

Ekonomi/Finansiering Konkurserna bland svenska företag låg i slutet på förra året redan på rekordhöga nivåer men fortsätter att öka, enligt ny statistik från kredit- och affärsinformationsföretaget UC. Inom byggsektorn har konkurstakten de sex senaste månaderna, fram till januari 2023, hittills nått den högsta nivån på tio år. Fastighetssverige har talat med ekonom Johanna Blomé om de dystra siffrorna.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige