Image
Cia Eriksson.
Cia Eriksson. Bild: Krook & Tjäder

Krook & Tjäder anställer kreativ strateg

Bolag Cia Eriksson har tillträtt tjänsten som kreativ strateg på Arkitekterna Krook & Tjäder Kristianstad. Hon har bland annat lång erfarenhet inom Ikea där hon haft ett antal spännande roller inom design- och identitetsskapande processer. – Jag är stolt och glad över att få vara en del av Krook & Tjäder. Att få arbeta med arkitektur, inredning och identitet med förmånen att vara en del av byggandet av staden attraherar mig. Att kunna var med och påverka alltifrån materialval till hur vi kan skapa platser där människor umgås, arbetar och lever sina liv är oerhört inspirerande, säger Cia Eriksson.
Publicerad den 12 September 2019

Cia Eriksson har arbetat som Design Manager på Ikea of Sweden, chefredaktören för Ikea-katalogen och som kreativ ledare för Ikea-museum i Älmhult. Hon har även jobbat som konsult på Inter Ikea Systems där hon ingått i team för globala design- och identitetsprojekt. Senast kommer Cia Eriksson från strategi- och designbyrån BAS där hon arbetat som kreativ ledare och kundansvarig strateg.
Det var genom gemensamma uppdrag inom Ikea som Krook & Tjäder kom i kontakt med Cia Eriksson. Hon kommer att fortsätta med uppdrag inom Ikea både nationellt och internationellt. Basen blir på Krook & Tjäders kontor i Kristianstad och Malmö men hon kommer även fortsätta driva projekt i bland annat Wien.
– Vi är glada att Cia tackat ja till rollen som kreativ strateg hos oss, konstaterar Jerker Edfast, kontorschef på Krook & Tjäders Kristianstadskontor. Cias erfarenhet av projektledning och kunskap inom design och identitetsskapande i kombination med hennes driv och energi kommer att bidra till vår starka utveckling både med befintliga och nya kunder. Vi ser fram emot ett spännande och lärorikt samarbete.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Arkitekterna Krook & Tjäder AB på Branschguiden

Krook & Tjäder är ett av Sveriges största arkitektkontor och en tongivande aktör i byggandet av staden. Vår kunskap sträcker sig genom hela kedjan i byggprocessen. Vi kan stadsbyggnad, arkitektur, landskap och inredning till produktdesign. Det skapar helhetssyn, verkshöjd och trygghet i genomförandet. Framför allt möjliggör vårt arbetssätt korta ledtider. Vår kompetens innefattar kreativ gestaltning med tydlig koppling till hållbarhet och beständigt byggande och en fastighetsekonomisk insikt och förståelse. Vi börjar med detaljplanen och fullbordar uppdraget med att rita byg...

Läs mer om Arkitekterna Krook & Tjäder AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Teknologi måste tjäna ett syfte om Omid Noghabai ska satsa

Bolag Han har grundat flertalet bolag inom fastighetsbranschen och enligt honom själv vill han modernisera branschen från grunden. Samtidigt är Omid Noghabai tydlig med hur han ser på digitaliseringsarbetet: – Det ska vara koncept som gör att man som fastighetsägare faktiskt sparar pengar. Då kommer jag att investera i det.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige