Image

Köpcenter byter namn och öppnar ny del med 40 butiker

Handel Eurostop i Halmstad byter namn till Hallarna och öppnar upp en ny del med 40 nya butiker.
Publicerad den 26 Oktober 2017

Hallarna har en area på 44 000 kvadratmeter och inhyser totalt 90 butiker. Av de 40 som öppnar i den nya delen blir det första etableringen i Halmstad för elva av dem.

– Vår målsättning har hela tiden varit att ge Hallänningarna en handelsplats att vara riktigt stolta över. Gensvaret från handeln har varit mycket starkt positivt under uthyrningsarbetet och det har bekräftat vår egen bild av att Halmstad och Halland är en stad och en region som har goda framtidsutsikter, säger Martin Bjöörn, fastighetschef på Eurocommercial.

– Vi har uppnått alla våra mål avseende butiksmixen och jag är extra stolt över att vi har lyckats attrahera ett 15-tal helt nya koncept till Halmstadsmarknaden, säger Kati Stork, uthyrningschef på Eurocommercial.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det är inte byggklara planer som är spärren – det är allt runt omkring"

Bolag Det saknas inte byggklar mark eller detaljplaner, om man får tro Wallenstam. Enligt bolagets vd Hans Wallenstam har bolaget många projekt som skulle kunna dras igång här och nu – men det råder fortfarande en stor osäkerhet kring huruvida alla led i entreprenörskedjan är tillräckligt pålitliga. – När det gäller byggen idag så är vi väldigt noggranna: vi gör bakgrundskontroller på alla entreprenörer för att säkerställa att de inte har något kriminellt för sig och för att vara säkra på att de har ekonomi för genomförandet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige