Image

Klövern uppe i 17 procent av Tribona

Bolag Klövern ökar sitt aktieinnehav i Tribona. Klöverns innehav motsvarar nu 17,2 procent av kapitalet och rösterna i bolaget.
Publicerad den 28 Mars 2013

Detta sedan Klövern köpt ytterligare en miljon aktier till kursen 33,30 norska kronor.

Klövern har på kort tid seglat upp som den största ägaren i bolaget, som har bolagsstämma i april, och som flyttas från Oslo- till Stockholmsbörsen i maj.

Tribona hette tidigare Northern Logistic Property och är specialiserat på moderna och strategiskt belägna logistikfastigheter. Bolaget har ett fastighetsbestånd på 20 fastigheter, varav 19 i Sverige och en i Danmark.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Chefsekonomen: "Ytterligare motvind väntar fastighetssektorn"

Ekonomi/Finansiering Den långsamma nergången av inflationen talar för att det dröjer till nästa sommar innan Riksbanken trappar ner räntan, detta enligt Handelsbankens nya konjunkturrapport som släpptes i förra veckan. Chefsekonomen Christina Nyman berättar för Fastighetssverige vad det betyder för fastighetssektorn och de problemen som bolagen redan brottas med.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige