Image
Rutger Arnhult.
Rutger Arnhult. Bild: Klövern

Klövern hyr ut 4 400 kvadratmeter i Köpenhamn

Uthyrning Klövern tecknar två hyresavtal i Köpenhamn.
Publicerad den 21 Januari 2019

Klövern har tecknat ett hyresavtal med AP Pension avseende cirka 3 500 kvadratmeter kontorsyta i den nyligen förvärvade fastigheten på Amerika Plads i Köpenhamn. Inflyttning beräknas ske den 1 april 2019.

Ett hyresavtal har även tecknats med TUI Danmark avseende cirka 970 kvadratmeter kontorsyta i det så kallade Codan-huset på Gammel Kongevej i Köpenhamn. Inflyttning beräknas ske den 1 mars 2019.

– Vi ser fram emot att få välkomna AP Pension och TUI Danmark till moderna och effektiva kontorslokaler. Det är samtidigt glädjande att vår etablering av en egen organisation på plats i Köpenhamn nu börjar resultera i uthyrningar, säger vd:n Rutger Arnhult.

Klövern äger sju fastigheter i Köpenhamn med en total uthyrningsbar yta uppgående till cirka 93 000 kvadratmeter.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Dystra siffran blottar mager start för finska transaktionsåret

Bolag Den finska transaktionsmarknaden började sakta in under Q3 2022 och hittills under 2023 har aktiviteten varit skral med en transaktonsvolym på ynka 300 miljoner euro, drygt tre miljarder kronor. För helåret 2022 nådde den finska marknaden upp i en volym på 7,2 miljarder euro. Hanna Kaleva på KTI berättar mer om det finska fastighetsåret 2022 och utsikterna för 2023.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige