Image
Fredrik Holmström, vd för Holmströmgruppen.
Fredrik Holmström, vd för Holmströmgruppen. Bild: Holmströmgruppen

Klippudden Fastigheter AB fortsätter att växa i Kalmarregionen

Bolag Klippudden Fastigheter AB, en del av Holmströmgruppen, har förvärvat ytterligare 4 500 kvadratmeter i Kalmarregionen.
Publicerad den 12 Februari 2020

Affären har skett genom bolagsköp med ett överenskommet fastighetsvärde om närmare 130 miljoner kronor. I affären ingår tre bostadsfastigheter samt två samhällsfastigheter som har långa avtal med kommun.

– Vi satsar på en stabil närvaro i Kalmar och har som ambition att utöka vår position i regionen. Därför är det extra kul att kunna ta över dessa välskötta fastigheter av Prospecta Förvaltning AB, säger Gustav Carp, vd på Klippudden.

I dag har Klippudden Fastigheter cirka 42 000 kvadratmeter fördelat på cirka 500 hyreslägenheter samt samhällsfastigheter.

– Att sälja till Klippudden känns tryggt då vi vet att våra hyresgäster får en seriös och långsiktig hyresvärd, säger Henrik och Mia Hasselgren på Prospecta.

- Victor Friberg
victor@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs svenska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige