Image
Bild: Istock

Klarabo gör förändringar i ledningsgruppen

Bolag I ett led att effektivisera och dra nytta av synergieffekter har det tagits beslut om att Klarabos nuvarande affärsutvecklingschef, Magnus Johansson, kommer tillträda en ny roll med ansvar för bolagets nyproduktion. Han tillträder senast den 1 september. Beslutet föranleddes av nyproduktionschef Joakim Backströms val att lämna bolaget.
Publicerad den 15 Juni 2022

Magnus Johansson var tidigare vd i Kuststaden-koncernen och har varit anställd som affärsutvecklingschef på Klarabo sedan 2021. Som affärsutvecklingschef ansvarar Han bland annat för Klarabos strategiska arbete kring markanvisningar och nyproduktion. I ett led att effektivisera processerna och bättre dra nytta av Magnus Johanssons tidigare erfarenheter har det i samband med att Joakim Backström valt att lämna bolaget tagits beslut om att inrätta en ny roll i ledningsgruppen. Rollen kombinerar ansvaret för bolagets affärsutveckling och nyproduktion.

Joakim Backström som varit anställd på Klarabo sedan 2017 kommer att jobba kvar i Klarabo under en övergångsperiod. Magnus Johansson tillträder den nya rollen den 1 september. Klarabo meddelade även under gårdagen att de rekryterat Kristin Lundmark som interim hållbarhetschef.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Alvendal om produktivitetsbetänkandet: "Kraftig överbyråkratisering i Sverige"

Bostäder I veckan kom Produktivitetskommissionen med sitt delbetänkande, med Kristina Alvendals rapport som bilaga. Fastighetssverige tog ett snack med Alvendal om hennes tankar kring rapporten, delbetänkandet och vägen framåt för svenskt bostadsbyggande.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige