Image
Andreas Morfiadakis, vd för Klarabo.
Andreas Morfiadakis, vd för Klarabo. Bild: Klarabo

Klarabo fortsätter återköp av egna aktier

Bolag Med stöd av bemyndigandet från årsstämman den 3 maj 2023 har styrelsen för Klarabo beslutat att fortsätta sitt återköpsprogram av egna aktier till ett belopp om maximalt 30 miljoner kronor under kalenderåret 2024.
Publicerad den 4 Mars 2024

Förvärv får ske vid ett eller flera tillfällen fram till nästkommande årsstämma, och fortsatta återköp efter årsstämman 2024 förutsätter att stämman på nytt bemyndigar styrelsen att besluta om förvärv av aktier i bolaget.

Vidare får förvärv ske av högst så många aktier att bolaget efter varje förvärv innehar högst tio procent av samtliga aktier i bolaget. Aktierna kommer att förvärvas på Nasdaq Stockholm till ett pris inom det vid varje förvärvstillfälle registrerade kursintervallet, det vill säga intervallet mellan högsta köpkurs och lägsta säljkurs. Betalning för aktierna ska erläggas kontant.

Återköpsprogrammet ger ökade möjligheter att kunna anpassa bolagets kapitalstruktur från tid till annan. Bland annat ges även möjlighet att kunna överlåta aktier som likvid i samband med eventuella förvärv.

KlaraBo Sverige AB innehar sedan tidigare 721 497 egna stamaktier av serie B.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Visar att vi menar allvar med vår satsning i Finland"

Bolag Strawberry fortsätter sin expansion i Finland. Nu står det klart att bolaget tar över anrika Hotel Katajanokka på Skatudden i Helsingfors – och etablerar Clarion Collection på den finländska marknaden. Strawberrys etableringschef Daniel Stenbäck berättar för Fastighetssverige om betydelsen av att lansera Clarion Collection i Finland, om Helsingfors som hotellstad och om hur den finländska hotellmarknaden står sig kontra den svenska.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige