Image

Kielo genomför sitt andra köp i Finland

Transaktioner Nybildade Kielo, som förvaltas av Brunswick Real Estate, har köpt nio kontorsfastigheter i Jyväskylä av Technopolis. Köpet omfattar även Technopolis existerande ledning och bemanning i Jyväskylä, som kommer att bli en del av Kielo-organisationen.
Publicerad den 21 November 2017
Innova 1 i Jyväskylä. Bild: Technopolis
Innova 1 i Jyväskylä.

Fastigheterna ligger i centrala Jyväskylä och omfattar cirka 49 000 kvadratmeter moderna kontorslokaler. Transaktionen väntas bli slutförd före årsskiftet.

– Denna portfölj passar perfekt inom Kielos investeringsstrategi. Jyväskylä är en stark och växande marknad och dessa kontorsfastigheter utgör en del av stadens främsta och mest högkvalitativa kontorsstock. Kielo kommer att fortsätta med det väletablerade servicekonceptet som Technopolis har utvecklat. Vi är glada över att som en del av affären kommer det nuvarande lokala Technopolis Jyväskylä-teamet att bli en del av vår Kielo-organisation. Vi ser fram emot att hitta fler spännande möjligheter på den finländska marknaden och fortsätta att bygga Kielos verksamhet, säger Erik Widmark, partner på Brunswick Real Estate.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Ämnen

Brunswick Real Estate AB på Branschguiden

Brunswick Real Estate är en nordisk investerare och kapitalförvaltare inom fastigheter. Brunswick bygger oberoende hållbara investeringsplattformar med väl definierade investeringsstrategier, i nära samarbete med nordiska och internationella investerare samt våra lokala partners. Teamet består av cirka 70 personer i Stockholm, Helsingfors och Köpenhamn. För mer information, besök: www.brunswickrealestate.com

Läs mer om Brunswick Real Estate AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Northvolt backar från fabriksplaner – här är Borlänges största fastighetsägare

Bolag En bomb slog ner i Borlänge under onsdagen. Batteritillverkaren Northvolt skrotar sina planer på att bygga en fabrik i staden och 1 000 jobb uteblir. Samtidigt framkommer det att bolaget vill sälja den 900 000 kvadratmeter stora marken. Fastighetssverige har kartlagt de tio största fastighetsägarna i kommunen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige