Image
Johan Knaust.
Johan Knaust. Bild: K2A

K2A förvärvar samhällsfastighet i Enköping

Transaktioner K2A har ingått avtal om att förvärva en samhällsfastighet med LSS-boende i centrala Enköping. Transaktionen baseras på ett fastighetsvärde om 28 miljoner kronor och tillträdet sker den 25 februari 2022. Förvärvet kommer att finansieras genom banklån samt eget kapital.
Publicerad den 15 December 2021
Annons
Image

Fastigheten innehåller sammanlagt 6 LSS-bostäder samt personal- och gemensamma ytor med en total uthyrningsbar area om 680 kvadratmeter. Det sammanlagda hyresvärdet uppgår till cirka 1,6 miljoner kronor på årsbasis. LSS-boendet motsvarar ljusgrön klassificering enligt K2A:s gröna ramverk och förhyrs av Nytida med en återstående avtalstid om tio år.

- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se

Ämnen

K2A på Branschguiden

K2A är en snabbt växande och långsiktig fastighetsägare som utvecklar hyresbostäder och samhällsfastigheter för egen förvaltning. Vår inriktning är välplanerade, yteffektiva hyresbostäder för alla typer av boenden i Sverige där efterfrågan är hög. Vi bygger Svanenmärkta hus i svenskt trä – ett förnybart material som används i en effektiv industriell process där vi tar ansvar från naturens egen produktion till färdig bostad. Det gör oss till det gröna fastighetsbolaget. En position vi är stolta över att förvalta och utveckla.

K2A är en modern version av den ga...

Läs mer om K2A på Branschguiden

Partnertexter

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Ny lag om tvistelösning för de privata fastighetsägarnas hyresförhandlingar

Sverige Under fredagen klubbades en ny lag som börjar gälla 1 januari nästa år. Den ska hjälpa till med tvistelösningen med privata hyresvärdar. Fastighetssverige tog reda på vad Socialdemokraterna velat åstadkomma med lagförslaget som nu klubbats och varför vänsterpartiet har invändningar mot den.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige