Image
Jumpyard hyr av Balder i Heron City.
Jumpyard hyr av Balder i Heron City. Bild: Jumpyard

Jumpyard hyr av Balder i Heron City

Uthyrning Sommaren 2024 öppnar Jumpyard i Heron City vid Kungens kurva och parken blir en av kedjans största satsningar i landet. För Balder är etableringen en viktig del i utvecklingen av handelscentret.
Publicerad den 24 Januari 2024

Etableringen i Heron City blir en av Jumpyards största och mängden av olika aktiviteter, därav ett par häftiga nyheter, kommer ge gästerna mersmak. Bland aktiviteterna finns, utöver alla olika former av trampoliner, en extra utmanande Sky Rider-linbana, olika sektioner med klättring, interaktiva spel och ett par överraskningar – allt med en pulshöjande twist. Den 4 500 kvadratmeter stora parken består av två sektioner, ihopkopplade med en specialbyggd hängbro, något som uppmuntrar till äventyr och rörelse för små och stora gäster.
– Kungens kurva är ett dynamiskt handelsområde och passar perfekt in i vår geografiska mix. Vi ser fram emot att överträffa gästernas förväntningar och befästa närvaron i södra Stockholm. Heron City ger oss möjlighet att verkligen sträcka ut konceptet till sin fulla potential, med äkta rörelseglädje både på bredden och höjden, säger Pelle Möller, vd på Jumpyard.

Sedan hösten 2023 förvaltas Heron City av Balder och bolaget har långsiktiga planer för handelsplatsen och flera projekt på gång. Dessutom förs diskussioner kring fler nyetableringar i centret. Utvecklingen av Heron City är en del av Balders engagemang i Kungens kurva som är på gång att utvecklas från ett traditionellt handelsområde till en blandstad med cirka 3 500 nya bostäder, en stadsdelspark, skolor med mera.
– Jumpyards verksamhet är helt i linje med handelsplatsens ursprungliga tanke om att erbjuda olika typer av aktiviteter och blir ett bra komplement till befintliga verksamheter. Vi är övertygade om att satsningen kommer att locka många besökare och ser fram emot många framgångsrika år tillsammans, säger Martin Berg, regionchef för kommersiella fastigheter på Balder.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Bilderna bakom kulisserna: Så ska legendarisk rockklubb bli galen golfklubb på 1 000 kvadrat

Uthyrning Olle Frandsen, en av grundarna till Underground Golf Club, möter upp på Fastighetssveriges reporter i den legendariska rockkonsertlokalen på Kaserntorget, mitt i den centrala smeten av Göteborg. Om en kort tid är det dock galen golf som ska fylla den 1 000 kvadratmeter stora lokalen. – Självklart ska vi behålla Sticky Fingers-skylten på något sätt, säger han.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige