Image
Peab tar Johnson & Johnson till Ulriksdal i Solna.
Peab tar Johnson & Johnson till Ulriksdal i Solna. Bild: Peab

Johnson & Johnson flyttar till Solna

Uthyrning Ett av världens största hälso- och sjukvårdsföretag, Johnson & Johnson, flyttar hela sin Stockholmsverksamhet, utom tillverkning, till Ulriksdal i Solna. Peab och Johnson & Johnson har tecknat ett avtal om att utveckla lokaler om 7 400 kvadratmeter med inflyttning under första kvartalet 2016.
Publicerad den 6 Maj 2014
Annons
Image

- Det känns spännande att kunna lokalisera hela vår verksamhet till en plats. Centralt läge och goda kommunikationer har varit avgörande för vårt val att nu satsa på Ulriksdal. På köpet får vi moderna, yteffektiva och ljusa lokaler i ett extremt bra skyltläge mitt i en växande stadsdel med en framtidsorienterad profil, säger Lars Johansson, vd på Janssen som är ett av de bolag som ingår i Johnson & Johnson.

- Vi är glada och stolta att välkomna Johnson & Johnson till Ulriksdal. Företagets inriktning mot hälsa passar väl in i utvecklingen av stadsdelen med en tydlig orientering mot hälsa och ett aktivare liv. Nu arbetar vi vidare med att hitta ytterligare hyresgäster till de resterande 4 000 kvadratmeter i fastigheten, säger Stefan Liljebris, regionchef på Peab.

Fastigheten kommer att ligga i anslutning till tågstationen Ulriksdal.

Relaterade artiklar

Ämnen

Partnertext

Framtidens laddsystem för elbilar

Presenteras av ChargeNode

Lediga Fastighetsjobb
Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Annika Backlund: "Jag köper aldrig ett hus jag inte själv skulle kunna tänka mig att bo i"

Bolag Annika Backlund är en av väldigt få kvinnliga svenska fastighetsägare. Här berättar hon sin historia; hur hon byggt upp sitt bestånd från 0 till 700 lägenheter, finansieringsproblematiken på mindre orter, dråpliga historier under entreprenörsresan – och regeln hon aldrig bryter mot: "Jag köper aldrig ett hus jag inte själv skulle kunna tänka mig att bo i".

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY