Image

JM startar nytt bolag inom boendenära tjänster

Bolag JM satsar på boendenära tjänster via det nya dotterbolaget JM@Home.
Publicerad den 8 Juni 2017

JM@home kommer att arbeta med långsiktig förvaltning och boendenära tjänster, allt för att möjliggöra en enklare vardag och mer bekymmersfritt boende efter inflyttning.

Trenden går mot fler tidsbesparande tjänster och experthjälp inom både ekonomisk och teknisk förvaltning samt boendenära tjänster i form av till exempel ROT- och RUT-tjänster.

JM har lång erfarenhet av förvaltning. I dagsläget förvaltas varje nybildad bostadsrättsförening av JM under de två första åren, men nu förlängs relationen där JM har mycket goda förutsättningar att erbjuda förvaltning av högsta klass.

- Eftersom vi har byggt huset har vi god kännedom om allt från tekniska installationer till varje inbyggt material som ska förvaltas. Vi kan därmed erbjuda en väl underhållen fastighet över lång tid som ökar värdet på föreningen säger Johan Skoglund, VD och koncernchef på JM.

Dessutom skapar förvaltningsaffären ytterligare förutsättningar för att skapa hållbara samhällen.

- Vi förstärker vårt redan starka hållbarhetsarbete genom att säkerställa att våra fastigheter förvaltas effektivt över tid, säger Johan Skoglund.
En satsning på att erbjuda boendenära tjänster möjliggör en längre kundrelation och möjlighet till ytterligare erfarenhetsåterkoppling till JM:s kärnaffär.

- De boendenära tjänsterna gör att vi kan etablera längre relationer hos våra kunder än vad som tidigare varit möjligt, dessutom kommer vi att utveckla tjänsterna tillsammans med våra kunder , säger Johan Skoglund.

JM ser också JM@home som en viktig komponent i att utvecklas mot en digital ledare i branschen.

- JM@home kommer att gå i bräschen vad gäller det digitala såväl inom området som ofta kallas Smarta Hem, men också hur vi interagerar mot våra kunder, där vi kommer använda digitala kundkanaler så långt det är möjligt, säger Niklas Dahlstedt, vd på JM@home.
JM@home är under uppbyggnad och kommer börja erbjuda tjänster runt årsskiftet 2017/2018.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Övervägande röd september – SBB återhämtade sig starkt

Lista Merparten av fastighetsbolagen fortsatte att backa på börsen under september månad, men pressade SBB gjorde en stark vändning på slutet och var ett av bolagen som ökade mest under månaden. Här presenterar Fastighetssverige en lista över bolagens prestation under årets nionde månad.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige