Image

JLL rekryterar från SBAB

Karriär JLL fortsätter att växa inom värdering och har anställt Lena Sylvén till kontoret i Göteborg. Hon kommer närmast från SBAB.
Publicerad den 6 Mars 2015
Lena Sylvén. Bild: JLL
Lena Sylvén.

På SBAB har Lena Sylvén arbetat med fastighetsvärdering i tre år. Dessförinnan var hon verksam inom Unibail Rodamco.

Lena Sylvén är utbildad civilingenjör från Samhällsbyggnadsprogrammet på KTH och har åtta års erfarenhet från fastighetsbranschen.

- För att på ett korrekt sätt kunna analysera och bedöma marknaden i Göteborg krävs en lokal närvaro. Vi är väldigt glada över att förstärka vårt växande team i Göteborg med den kompetens som Lena besitter, säger Daniel Gorosch vd JLL.

Ämnen

JLL på Branschguiden

JLL är ett ledande tjänsteföretag med inriktning på fastigheter och investeringar. Vi strävar efter ett visionärt tänkande inom fastighetsområdet som skapar lönsamma möjligheter och platser där människor kan förverkliga sina ambitioner. På så sätt bidrar vi till en bättre framtid för våra kunder, våra medarbetare och för samhället där vi verkar. Med verksamhet i över 80 länder och 94 000 medarbetare, rankas vi bland världens 500 största företag av tidningen Fortune. JLL är det registrerade varumärket för Jones Lang LaSalle Incorporated. I Sverige har vi kontor i ...

Läs mer om JLL på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Här vill Niam växa i Norge

Bolag Niam har adderat ytterligare en marknad till sin norska portfölj. Torstein Bomann-Larsen, Associate Director Transactions Norway på Niam, berättar för Fastighetssverige hur man ser på Bergenmarknaden, den nya investeringen samt var i Norge de letar efter nya investeringar.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY