Image
Theodor Jarnhammar, JLL.
Theodor Jarnhammar, JLL. Bild: JLL

JLL expanderar inom Capital Markets

Bolag Theodor Jarnhammar har arbetat fyra år inom JLL med fokus på kontor, industri- och logistikfastigheter. Nu får han en ny roll där han kommer att ansvara för att utveckla kontorssegmentet inom Capital Markets.
Publicerad den 11 Maj 2022

– Vi letar alltid efter möjligheter att vässa vårt team och kunderbjudande. Att knyta Theodor Jarnhammar till oss innebär att vi förstärker vår kompetens och erfarenhet inom kontorssegmentet ytterligare. Därtill understryker det JLL:s styrka som en attraktiv plattform för karriärutveckling och gemensamt växande, säger Daniel Anderbring, Head of Capital Markets, JLL Sverige.

– Det känns väldigt kul att fortsätta växa inom JLL och jag ser fram emot att bidra med min detaljkännedom kring Sveriges hyresmarknad till det redan väletablerade och marknadsledande teamet inom JLL Capital Markets, säger Theodor Jarnhammar.

Han tillträder sin nya roll i september.

- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se

Ämnen

JLL på Branschguiden

JLL är ett ledande tjänsteföretag med inriktning på fastigheter och investeringar. Vi strävar efter ett visionärt tänkande inom fastighetsområdet som skapar lönsamma möjligheter och platser där människor kan förverkliga sina ambitioner. På så sätt bidrar vi till en bättre framtid för våra kunder, våra medarbetare och för samhället där vi verkar. Med verksamhet i över 80 länder och 94 000 medarbetare, rankas vi bland världens 500 största företag av tidningen Fortune. JLL är det registrerade varumärket för Jones Lang LaSalle Incorporated. I Sverige har vi kontor i ...

Läs mer om JLL på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Acrinova tar sig an Nasdaqs huvudlista

Bolag Nästa vecka flyttas Arcinova upp på Nasdaq Stockholm. Det är ett betyg på att företaget går rätt väg, menar vd:n Ulf Wallén som inte tycks oroad av den senaste tidens turbulenta aktiemarknad.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige