Image

Japansk restaurang till Pedagogen Park

Uthyrning Efter årsskiftet öppnar ytterligare en restaurang i Pedagogen Park i Mölndal – den japanska restaurangen Kanemochi.
Publicerad den 12 November 2014

Sedan tidigare finns lunchrestaurangen CV Linné i Pedagogen Park, som ägs av Aspelin Ramm.

– Idag finns det inte särskilt många sushirestauranger i Mölndal, speciellt inte i den här delen mellan Eklanda och Mölndals Centrum. Det här är ett expansivt och växande område och jag vet att många som bor och arbetar här har sett fram emot en bra sushirestaurang i närheten, säger Hung Tam som driver den nya restaurangen.

– Att vi nu har två olika restauranger med olika inriktning bidrar till den mångfald som gör Pedagogen Park till en attraktiv mötesplats för både de som arbetar här och för de som bor i närområdet. Med restaurang Kanemochi tar vi ytterligare ett steg mot vår vision att vara en attraktiv och stadsmässig miljö med en bra blandning av verksamheter och boende. Helt enkelt en levande plats där människor kan arbeta, bo, trivas och må bra, säger Kristian Höglind, affärsutvecklare på Aspelin Ramm Fastigheter.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige